Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Janne Jääskeläinen, Aucor Oy: ”Lähdimme hakemaan lyhyttä apua, saimme pitkän kumppanuuden”

Aucor Oy suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää laajoja verkkopalveluita esimerkiksi pankeille ja vakuutusyhtiöille. He tarvitsivat modernia maailmaa ymmärtävän lakiyhteistyökumppanin ja Turre Legal täytti kaikki heidän tarpeensa. Yli kuusi vuotta kestänyt yhteistyö on täynnä huumorintajuista ja ammattimaista työskentelyä.

Turre Legal oli tuttu Aucor Oy:n toimitusjohtajalle Janne Jääskeläiselle jo ennen yrittäjäksi ryhtymistä. Hänen tuttunsa meni Turre Legalille töihin, jolloin asiakassuhde muodostui luontevasti.

– Kriteereinämme oli, että lakitoimiston pitää ymmärtää alaa, jolla toimimme sekä ymmärtää uutta aikakautta ja sen vaatimuksia, Jääskeläinen muistelee.

Aucor lähestyi useita eri lakitoimistoja, joilla Jääskeläisen mukaan oli hyvä juridinen osaaminen, mutta ei tarpeeksi ymmärrystä heidän alastaan.

“Tiivistettynä asiakaskokemuksemme Turre Legalista on hauska ja tehokas.”

– Hyvä esimerkki on dokumenttien kiertäminen ja kommentoiminen. Normaalisti lakitoimistot käyttävät sähköpostien läpi lähetettäviä dokumentteja, joita kommentoidaan ristiin ja se on ihan hirveää. Turre Legal on ainoa, jonka tiesin käyttävän Google Docsia. Se nopeuttaa meidän aikataulujamme paljon, Jääskeläinen kertaa.

Tällä hetkellä Aucor tilaa Turre Legalilta konsultointipalvelua, dokumenttien läpikäyntiä sekä käytännön neuvoja.

“Räväkkä ja asiallinen”

Jääskeläinen kertoo, että Turre Legalissa vakuutti heidän tapansa tehdä asioita. Huumorintaju näkyy tekemisestä läpi, mutta ammattitaito on täysin kohdillaan.

– En tiedä, miten räväkkä ja asiallinen voi olla samaan aikaan olemassa, mutta heidän kanssaan se on juuri sellaista. Kyllä se oli ihan selkeää, että mieluummin tehdään heidän kanssaan töitä, kuin tavallisen liituraitaporukan kanssa, Jääskeläinen naurahtaa.

Digitaalisuuden ja modernin maailman ymmärtäminen näkyy Turre Legalin käyttämissä työkaluissa, alustoissa ja kanavissa.

– Tiivistettynä asiakaskokemuksemme Turre Legalista on hauska ja tehokas, Jääskeläinen kertoo.

Merkityksellisintä on nopeus

Parhaiksi paloiksi yhteistyöstä Turre Legalin kanssa Jääskeläinen nimeää nopeuden. Dokumentteja ei tarvitse odotella kuukausitolkulla, vaan asiat hoituvat ripeästi.

– Lähdimme hakemaan Turre Legalilta apua yksinkertaiseen ongelmaan. Saimme avun, mutta sen seurauksena saimme pitkän kumppanuuden ja olemme olleet todella tyytyväisiä, Jääskeläinen pohtii.

– Tähän pieni disclaimer: varmasti suosittelisin Turre Legalia muille, jos yrityksessä ollaan valmiita siihen, että asiat tehdään modernimmalla tavalla. Suosittelisin Turre Legalia moderneille startupeille ja yrityksille, jotka ovat tätä päivää, Jääskeläinen summaa.

Turre Legal on pääkaupunkiseudulla toimiva asianajoa harjoittava lakiasiaintoimisto, jonka erikoisalueena on teknologia- ja mediaoikeus.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi