Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Yhteistyö oli mutkaton tapa tehdä tylsistä asioista miellyttäviä

IT-alalla toimivalle Fraktio Oy:lle työntekijöiden viihtyvyys on äärimmäisen tärkeää. Viihtyvyyteen vaikutetaan muun muassa panostamalla työympäristöön, minkä vuoksi toimistolta löytyy työskentelytilojen lisäksi esimerkiksi sauna ja pelihuone. Yrityksessä uskotaan myös välittömyyteen ja avoimuuteen henkilökunnan kesken.

Avoimuuden periaate tarkoittaa Fraktiolla esimerkiksi palkkatietojen salaamattomuutta, mikä puolestaan edellyttää tiettyjen lainsäädännöllisten velvoitteiden toteutumista. Sen varmistamiseksi yritys tarvitsi yhteistyökumppanin. Sopivaksi kumppaniksi osoittautui digitaalinen lakiasiaintoimisto Turre Legal.

– Meillä oli hieman epäselvyyttä esimerkiksi sen suhteen, onko kaikki henkilöstöön liittyvä dokumentaatio tapahtunut lakien ja asetusten mukaan. Yhteistyö Turre Legalin kanssa vastasi tähän tarpeeseen, sovelluskehittäjänä Fraktiolla toimiva Artur Gajewski avaa.

Verkkosivujen viestintä viehätti

Fraktio päätyi Turre Legaliin muun muassa sen referenssien, hinnan sekä selkeän ja hyvän tuotteistamisen vuoksi. Kaikista merkittävintä oli kuitenkin asenne, jota Turre Legalin verkkosivujen viestintä henki.

“Turren kanssa yhteistyö oli mutkaton ja ketterä tapa tehdä ehkä hieman tylsistä asioista todella miellyttäviä.”

– Turre Legalin viestintä välitti samanlaista asennetta kuin meidänkin: asioista puhutaan suoraan ja modernisti. Se viehätti minua, ja yhteistyöhön ei voinut olla tarttumatta, Fraktion toimitusjohtaja Jesse Peurala sanoo.

– Keskinäinen kommunikaatiomme korjausehdotuksineen toimi alusta loppuun. Käytännössä yhteistyö siis sujui alusta asti hyvin, ja sen lopputulos oli sitä mitä odotimmekin, Peurala lisää.

Ammattimaista ja asiakaslähtöistä toimintaa

Peurala sanoo yhteistyön säästävän heidän työaikaansa ja kiittää siitä luotettavaa yhteistyökumppania. Peurala ja Gajewski kuvailevat Turre Legalin toimintaa helpoksi, ammattimaiseksi ja asiakaslähtöiseksi ja suosittelevat sitä mielellään muillekin yrityksille.

– Turren kanssa yhteistyö oli mutkaton ja ketterä tapa tehdä ehkä hieman tylsistä asioista todella miellyttäviä, Peurala päättää hymyillen.

Turre Legal on pääkaupunkiseudulla toimiva asianajoa harjoittava lakiasiaintoimisto, jonka erikoisalueena on teknologia- ja mediaoikeus.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi