Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Nopeaa ja joustavaa palvelua myös erikoistilanteissa

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Fite Oy tarjoaa kattavasti erilaisia digitaalisia viestintäratkaisuja ja niihin liittyviä asennustöitä. Yhteistyössä Tuusmetin kanssa Fite pystyy tarjoamaan asiakkailleen joustavaa ja nopeaa palvelua kaikissa tilanteissa.

Tuusmetilla on pitkä kokemus erilaisista metallitöistä. Yksi Fiten ja Tuusmetin viimeisimmistä yhteisistä kohteista on MTV3:en uutisstudion näyttötekniikan asennusprojekti. Tuusmet vastasi telineiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

– Rakensimme MTV:n studion näyttötekniikan. Studiossa olevat näytöt on kiinnitetty Tuusmetin suunnittelemaan ainutkertaiseen telineratkaisuun, kertoo Fite Oy:n toimitusjohtaja Kari Hyttinen.

Muutostarpeisiin voidaan reagoida joustavasti

Yhteistyö Tuusmetin kanssa sujui Hyttisen mukaan niin kuin kaikissa projekteissa – joustavasti ja nopeasti.

– Tällaisissa projekteissa tulee usein joitakin muutostarpeita ja -toiveita, ja toteutusaikataulut ovat aina suhteellisen lyhyitä. Muutokset onnistuvat Tuusmetin kanssa toimiessa hyvin. He pystyvät tekemään muutostöitä nopeasti kiireisissä tilanteissa, Hyttinen painottaa.

– Suurin hyöty Tuusmetin kanssa tehtävästä yhteistyöstä onkin meille juuri se, että pystymme reagoimaan erilaisiin tilanteisiin nopeasti. Parhaimmillaan jokin muutostyö pitäisi pystyä tekemään päivässä. Siinä Tuusmet on parhaimmillaan – heidän vahvuutensa on se, että johonkin erikoistilanteeseen pystytään samaan ratkaisu ja siihen tarvittavat osat heti, Hyttinen kuvailee.

Hyvää suunnitteluosaamista

“Tuusmetin kanssa kaikki on hoitunut sovitusti ja nimenomaan aikataulussa. Olemme puolin ja toisin olleet valmiita joustamaan.”

Suurin osa Fiten ja Tuusmetin yhteisistä projekteista on niin sanottuja “once in a lifetime” -toteutuksia ja uniikkeja kokonaisuuksia. Parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi suunnittelevat Tuusmet ja Fite usein yhdessä toimivat ratkaisut.

– Tuusmetin suunnitteluosaaminen on oikein hyvää. Perusominaisuudet toimivat hyvin ja yhteistyö suunnittelijoiden kanssa toimii ongelmitta. Olen heihin yhteydessä suoraan, ja katsomme yhdessä projektien tilannetta eteenpäin jopa päivittäin, Hyttinen kiteyttää.

– Jos emme puutteellisten lähtötietojen vuoksi ole suunnittelussa osanneet huomioida jotakin, niin saamme yhdessä suunniteltua toimivan ratkaisun muuttuneessa tilanteessa. Reaktiivisuus on tärkeä ominaisuus silloin, kun tehdään uniikkeja kohteita, Hyttinen toteaa.

– Tuusmetin kanssa kaikki on hoitunut sovitusti ja nimenomaan aikataulussa. Olemme puolin ja toisin olleet valmiita joustamaan. Yhteistyöhön ei ole liittynyt mitään haasteita, vaan se on sujunut joustavasti aina, Hyttinen summaa.

Tuusmetillä on yli 30 vuoden kokemus metallitöistä ja apteekkikalusteista. Yritys suunnittelee, valmistaa ja asentaa sekä kokonaisratkaisuja että yksittäisiä tuotteita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.