Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Levyseppähitsaajasta ICT-asentajaksi

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

ICT-asentaja Iiro Nevalainen työskentelee Istekin Kuopion toimipisteellä. Hänen työhönsä kuuluu mobiililaitteiden etähallintatuotteet, mobiililaitteiden asennukset ja huollot. Työ on hyvin itsenäistä, mutta ympärillä ovat kuitenkin tutut työkaverit. Rennossa ja vapautuneessa ilmapiirissä töitä on helppo tehdä.

Istekki on julkisomisteinen in house -yhtiö, joka tuottaa ICMT-palveluita. Istekin asiakkaita ovat sairaanhoitopiirit, kunnat ja kaupungit aina Lapista Etelä-Suomeen saakka. Iiro on alkuperäiseltä koulutukseltaan levyseppähitsaajana. Myöhemmin hän luki itsensä ICT-asentajaksi ja päätyi Istekkiin töihin opintojen yhteydessä suorittamiensa harjoittelujen kautta.

– Tällä hetkellä vastaan pääsääntöisesti mobiililaitteiden erilaisista etähallintatuotteista ja niiden tuomista mahdollisuuksista sekä suunnittelusta. Työnkuvaani kuuluu myös mobiililaitteiden asennukset, ylläpito, huollot sekä toimitukset, Iiro kertoo.

”Meillä on sellainen aika rento ja vapautunut ilmapiiri”

“Iiro on ollut töissä Istekissä nyt kuusi vuotta, eikä töihin lähteminen ole ärsyttänyt yhtenäkään aamuna.”

Iiron työ on luonteeltaan hyvin itsenäistä ja omatoimista. Ympärillä on kuitenkin pitkään kasassa ollut työporukka, jonka kanssa hän viihtyy todella hyvin. Iiro on ollut töissä Istekissä nyt kuusi vuotta, eikä töihin lähteminen ole ärsyttänyt yhtenäkään aamuna.

– En ole aamuvirkku ihminen, joten se herääminen ei ole aina niin mukavaa, mutta töihin meneminen ei ole koskaan haitannut, Iiro naurahtaa.

– Meillä on sellainen aika rento ja vapautunut ilmapiiri. Ainakin meillä työ on ollut koko ajan niin omatoimista kuin se vain voi olla. Ei minulle ole esimies kertaakaan tässä kuuden vuoden aikana kertonut, että mitä minun pitäisi päivittäin tehdä, Iiro hymyilee.

Kaikkien ei tarvitse olla samasta muotista

Parasta ja palkitsevinta Iiron työssä on hänen mukaansa se, että hän pääsee oikeasti auttamaan jotakuta jossakin asiassa. Se tuntuu tärkeältä. Asiakkaiden antama hyvä palaute kertoo siitä, että työt on tehty niin kuin kuuluu.

– Meille kaivataan ihan tavallisia, asiakaspalveluhenkisiä ihmisiä. Täällä on erinäköistä kirjoa, kaikkien ei tarvitse olla samasta muotista. Samassa tehtävässä kuin minä on meillä monenlaisia ihmisiä erilaisilla taustoilla ja luonteilla. Suosittelen Istekkiä työnantajana, Iiro kertoo.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi