Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

”Olen päässyt tekemään sitä, missä olen oikeasti hyvä”

Tampereen Vera suunnittelee, rakentaa, ylläpitää ja huoltaa yksityisen sekä julkisen puolen infran kriittisiä osia. Jussi Perttu työskentelee Veran energiamittauksen tiimipäällikkönä. Työssään hän pääsee seuraamaan energia-alan kehitystä eturivistä. Parasta Veralla työskentelyssä on hänen oma tiiminsä – hyvien tyyppien kanssa on mukava tehdä töitä, eikä kahta samanlaista päivää ole.

Tampereen Vera on osa Tampereen sähkölaitos -konsernia. Jussi aloitti Veralla työskentelyn vuonna 2018. Esimiehenä hänen toimenkuvaansa kuuluu osaltaan asentajien työn mahdollistaminen. Kaluston on oltava kunnossa ja henkilöstön voitava hyvin. Lisäksi hän vastaa esimerkiksi ympäristöasioista ja työturvallisuudesta.

– Pappani oli aikoinaan mittarimiehiä ja toimi mittariporukan työnjohtaja. Ehkä se on se, mikä vetää minuakin tähän mittaustyöhön, Jussi arvelee.

– Koulutukseltani olen sähkövoimatekniikan insinööri. Opiskelin myös yliopistossa fysiikkaa, matematiikka ja kemiaa. Minusta meinasi tulla opettaja, mutta tulikin sitten insinööri, Jussi kertoo.

”Työskentely Veralla on todella monipuolista”

Jussi kokee työnsä hyvin merkitykselliseksi. Energia-ala elää tällä hetkellä tietyssä murroksessa muun muassa uusien teknologioiden osalta. Tehtävässään hän pääsee seuraamaan alan kehitystä eturivistä sekä viemään sitä omalta osaltaan eteenpäin.

– Työskentely Veralla on todella monipuolista ja tekemistä löytyy todella paljon. En usko, että tylsää päivää tulee. Kahta samanlaista päivää ei ole tähänkään mennessä vielä tullut, Jussi sanoo.

– Meillä tehdään pitkiä työuria. Esimerkiksi toimitusjohtajamme Aallon Ville on mielestäni hyvä esimerkki siitä, millaiset etenemismahdollisuudet täällä on. Mielestäni Ville aloitti täällä reilut 10 vuotta sitten, teki töitä ensin projekti-insinöörinä tai tiimipäällikkönä ja sitten rakennuspäällikkönä. Nyt hän on toimitusjohtaja, Jussi kertoo.

vera

Parasta työssä on hyvä tiimi

“Huumoria on sopivasti, mutta kun aletaan tehdä hommia, niin sitten niitä hommia oikeasti tehdään.”

Parasta työssä ovat Jussin mielestä hyvät työkaverit. Tiimi koostuu huikeista tyypeistä, joiden kanssa pääsee oppimaan joka päivä jotain uutta. Uuden oppiminen on tärkeää, sillä tekniikka sekä koneet kehittyvät vauhdilla ja Veran on pysyttävä vauhdissa mukana.

– On mukava tulla joka aamu duuniin ja moikata koko työporukkaa. Meillä on todella hyvä työilmapiiri. Kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja oikeasti tukevat toisiaan. Huumoria on sopivasti, mutta kun aletaan tehdä hommia, niin sitten niitä hommia oikeasti tehdään, Jussi toteaa.

– Meillä on todella hyvä tiimi. Tiimi määrittelee sen, miten itse pärjää omassa työssään, Jussi painottaa.

tiimi

Omaa tekemistä ei rajoiteta liikaa

Yksi Jussille tärkeä asia Veralla työskentelyssä on se, että hän voi aidosti vaikuttaa omaan työhönsä. Hän on omien sanojensa mukaan saanut vapaat kädet itsensä toteuttamiseen sekä energiamittauksen ja työnjohdon kehittämiseen.

– Se on ollut ehdottoman positiivinen asia, ettei omaa tekemistä ole liikaa jarruteltu. Olen päässyt tekemään sitä, missä olen oikeasti hyvä, Jussi kiittelee.

– Voin totta kai suositella Veraa työpaikka. Työmme on todella laaja-alaista ja monipuolista, Jussi summaa.

jussi

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi