Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Paras asia on ihmisten välinen yhteistyö”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Marja-Liisa Jokiniemi työskentelee Istekissä sovellusasiantuntijana. Hän on peruskoulutukseltaan sairaanhoitaja ja työskennellyt sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla yhteensä melkein 30 vuotta. Viimeiset 10 vuotta hän on ollut IT-alalla. Tällä hetkellä hän viihtyy työssään Istekissä.

Istekki on julkisomisteinen in house -yhtiö, joka tuottaa ICMT-palveluita. Istekin asiakkaita ovat sairaanhoitopiirit, kunnat ja kaupungit aina Lapista Etelä-Suomeen saakka. Marja-Liisa asuu Oulussa ja tekee töitä pääasiassa kotitoimistolta käsin. Kerran kuukaudessa hän on kuitenkin töissä Kuopion toimipisteellä.

– Vaikka olen savolainen, niin asun Oulussa, Marja-Liisa naurahtaa.

– Se on tämän työn rikkaus ja työnantajan plussa, että saan tehdä etätöitä, Marja-Liisa jatkaa.

Merkityksellinen työ motivoi

“Tässä pääsee myös liikkumaan, eikä tarvitse aina olla koneen ääressä.”

Marja-Liisa työskentelee SOTE-asiakaspalvelutiimissä. Tiimi tuottaa asiakkailleen potilastietojärjestelmien sisältötukea ja toteuttaa siihen liittyen erilaisia hankkeita ja projekteja. Lisäksi tiimi esimerkiksi testaa ja kouluttaa.

– Sovellusasiantuntijan työnkuvaan kuuluu puhelintuki, koulutukset, asiakkaiden luona käyminen ja projektityöhön osallistuminen asiantuntijana, Marja-Liisa luettelee.

– Tämä työ merkitsee minulle paljon. Työ on hyvin motivoivaa ja monipuolista. Tässä pääsee myös liikkumaan, eikä tarvitse aina olla koneen ääressä, Marja-Liisa sanoo.

Rohkeutta, itseohjautuvuutta ja halua kehittyä

Marja-Liisa viihtyy Istekissä hyvin. Tiimit ja yksittäiset tekijät toimivat itseohjautuvasti johtaen itseään. Yksittäinen tiimi voi käydä itse läpi omat toimeksiantonsa ja projektinsa. Tiimit koostuvat niin kokeneista, vanhemmista työntekijöistä kuin nuorista talenteista.

– Kukaan meistä ei ole tähti ilman tiimiä. Tämä on se minun ajatukseni työn tekemisestä ja työn sisällöstä. Kaikilla meillä on jotain hyvää annettavaa tiimille. Istekissä tällainen tiimityöskentely toteutuu todella hyvin. Paras asia on ihmisten välinen yhteistyö, Marja-Liisa painottaa.

– Täällä työskentelyyn tarvitaan hitusen rohkeutta, itseohjautuvuutta sekä halua kehittyä asiantuntijaksi. Suosittelen Istekkiä ehdottomasti, Marja-Liisa summaa.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.