Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Haastava kohde saatiin maaliin mallikkaasti

Kansallisarkistossa toteutettiin keväällä 2018 lämmitysverkoston muutostöitä. Uudenmaan Lämpötekniikka vastasi patteriverkoston säätötöistä. Sokkeloisesta ja monikerroksisesta kohteesta huolimatta toteutus sujui mallikkaasti.

Kansallisarkiston tilojen hallinnasta vastaa Senaatti-kiinteistöt. Senaatti-kiinteistöt on valtiovarainministeriön alainen liikelaitos, jonka tehtävänä on toimia valtionhallinnon toimitila-asiantuntijana.

– Kiinteistöpäällikkönä minä vastaan todella erilaisista kohteista. Vastuullani on sekä arvokohteita, kuten kansallisarkisto ja museoita, mutta myös ihan valtion virastotaloja eri puolilla Etelä-Suomea, kertoo Senaatti-kiinteistöjen Etelä-Suomen kiinteistöpäällikkö Laura Siegberg.

Patteriverkosto käytiin kattavasti läpi

Uudenmaan Lämpötekniikka toteutti patteriverkoston säätötyöt osana muita lämmitysverkoston muutostöitä. Kansallisarkisto on rakennuksena sokkeloinen ja tiloja on useammassa eri kerroksessa. Pinta-alaakin on noin 14 000 neliötä.

– Uudenmaan Lämpötekniikka kävi patterit läpi ja sääti ne kohdilleen. Tarvittaessa vaihdettiin myös termostaatteja, Siegberg summaa.

– He katsoivat, että lämpö kulkeutuu talossa joka paikkaan, Siegberg jatkaa.

“Uudenmaan Lämpötekniikan kanssa asiat sujuivat todella mallikkaasti”

“Sekä minä tilaajana, valvoja talotekniikan asiantuntijana että käyttäjät olivat todella tyytyväisiä Uudenmaan Lämpötekniikan toimintaan.”

Kohteen haasteellisuudesta huolimatta urakka sujui Siegbergin mukaan hyvin. Uudenmaan Lämpötekniikan toiminta oli Senaatti-kiinteistöjen kannalta todella helppoa. Kun vastaavasta työstä seuraavan kerran pyydetään tarjouksia, lähtee tarjouspyyntö myös Uudenmaan Lämpötekniikalle.

– Minun työni kannalta on ihan oleellista, että urakat sujuvat sovitusti. Silloin pystyn keskittymään muihin töihin, eikä minun tarvitse paneutua ylimääräisiin ongelmiin, Siegberg painottaa.

– Uudenmaan Lämpötekniikan kanssa asiat sujuivat todella mallikkaasti. Sekä minä tilaajana, valvoja talotekniikan asiantuntijana että käyttäjät olivat todella tyytyväisiä Uudenmaan Lämpötekniikan toimintaan, Siegberg kiteyttää.

ULT-Yhtiöt tarjoaa LVI-talotekniset palvelut taloyhtiöille, liikekiinteistöihin ja muihin isompiin kohteisiin. Yrityksen palveluvalikoima kattaa talotekniikan palvelut aina korjausrakentamisesta jatkuvaan LVI-huoltoon. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi