Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Heikki Eskola: ”Parasta tässä työssä on vapaus tehdä asiat omalla tavalla”

Tamperelaisen Heikki Eskolan päiviä rytmittävät työt sekä vapaa-aika, joka kuluu perheen ja liikuntaharrastusten parissa. Jäteautonkuljettajan työpäivät ovat monipuolisia, ja hyvässä porukassa on mukava tehdä töitä.

Urbaser Oy tekee jätteenkuljetuksia ja urakointia jätehuoltoyhtiöille Tampereen alueella. Heikki tuli taloon syksyllä 2017, ja nyt töitä jäteautonkuljettajana on takana jo reilu vuosi.

– Pääosin työni sisältää sekajätteen keräämistä Tampereella ja kaupungin lähialueilla. Välillä tuurailen nosturiautonkuljettajaa ja tyhjennän syväkeräyssäiliöitä. Syksyisin ja keväisin huolehdin jäteastioiden pesusta, Heikki kertoo.

Jäteautonkuljettajan työhön kuuluu myös paljon omatoimisesti hoidettavia tehtäviä sekä vastuuta.

– Työ on monipuolista, ja sen ohessa saa liikkua ja viettää aikaa ulkoilmassa. Parasta tässä työssä on vapaus tehdä asiat omalla tavalla, Heikki lisää.

heikki

Hyvässä porukassa työnteko luistaa

“Esimiehet ovat todella ammattitaitoisia. He ovat itsekin työskennelleet kuljettajina, joten he tietävät, mistä puhuvat.”

Vaikka työ jäteauton ratissa on hyvin itsenäistä, yksin ei työpäiviä silti tarvitse viettää. Autot liikkuvat usein samalla alueella, joten töitä tehdään porukalla.

– Meillä on käytössä handsfree-laitteet, joten voimme jutella työkavereiden kanssa pitkin päivää töiden lomassa. Meillä on hyvä yhteishenki, tänne on helppo tulla, Heikki kiittelee.

Hyvä työilmapiiri mahdollistaa myös sen, että asioista voidaan keskustella avoimesti.

– Esimiehet ovat todella ammattitaitoisia. He ovat itsekin työskennelleet kuljettajina, joten he tietävät, mistä puhuvat. Odotukset ovat realistisia ja kaikki yrittävät parhaansa. Jos virheitä sattuu, niistä pystyy ilmoittamaan kevein mielin – hommat toimivat ja ilmapiiri on meillä täällä positiivinen.

autot

Urbaser on ihmisläheinen työpaikka

Koska arki kuluu suurelta osin töiden äärellä, on tehtävien mielekkyys tärkeää.

– Ei ole koskaan tympäissyt tulla lomalta töihin, koska pidän työstäni, ja se auttaa jaksamaan myös muilla elämän osa-alueilla, Heikki toteaa.

Arjen ja työn yhteen sovittaminen mahdollistuu, kun työntekijän elämäntilanne otetaan huomioon.

– Urbaserilla pidetään työntekijästä hyvää huolta ja arvostetaan kovaa työtä sekä ammattitaitoa. Täällä kohdellaan ihmistä ihmisenä eikä vain kulueränä budjetissa, Heikki kiteyttää lopuksi.

tyoporukka

URBASER Oy tarjoaa kaikki ympäristöhuoltopalvelut suunnittelusta keräykseen ja raportointiin. Se on Pohjoismaissa alansa johtava toimija, joka tarjoaa palveluitaan yli viidelle miljoonalle ihmiselle neljässä eri maassa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi