Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Korpisen kylpyhuonekalusteet tuovat seniorihotelli Ainolan vieraille turvaa ja helppoutta

Syyskuussa 2019 Espoon Pohjois-Tapiolaan avattu seniorihotelli Ainola on Suomen ensimmäinen seniorihotelli. Hotelli haluaa tarjota asiakkailleen laatua, jonka vuoksi esimerkiksi kylpyhuoneiden esteettömyys ja turvallisuus on tärkeää. Korpinen on toimittanut seniorihotelli Ainolaan kaikki kylpyhuonekalusteet.

Hotelli sijaitsee kauniilla ja vehreällä paikalla. Se tarjoaa lyhytaikaista osa- ja ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa. Huonehintaan kuuluu aina täysihoito.

– Seniorihotelli Ainolan toiminnan ydin on palvelu. Asiakkaan toiveita kuunnellaan ja pyritään toteuttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Osaamisemme keskittyy erityisesti muistisairauksiin, mutta meille ovat tervetulleita kaikki seniorit ympäri Suomen, kertoo hotellinjohtaja Päivi Paajanen.

Uudet teknologiat helpottavat käyttöä

“Koska me haluamme antaa asiakkaalle laatua, niin meille on tärkeää, että kylpyhuoneet ovat esteettömiä. Niiden on oltava turvallisia ja helppoja hahmottaa.”

Korpinen on toimittanut hotelliin kaikki kylpyhuonekalusteet. Kalusteita löytyy yhteensä 14 huoneen kylpyhuoneista, saunaosastolta sekä inva-wc:stä.

– Koska me haluamme antaa asiakkaalle laatua, niin meille on tärkeää, että kylpyhuoneet ovat esteettömiä. Niiden on oltava turvallisia ja helppoja hahmottaa, Paajanen painottaa.

– Korpinen on toimittanut meille myös uudenlaista teknologiaa. Jokaisen huoneen kylpyhuoneessa on elektroninen wc-istuin. Inva-wc:ssä on puolestaan nouseva ja laskeva istuin, joka on kätevä esimerkiksi lonkkaleikkauksesta tulleelle asiakkaalle, Paajanen kertoo.

“Heillä on erinomaista asiakaspalvelua”

Korpinen on toimittanut kyöpyhuonekalusteet myös hotellin kanssa samassa yhteydessä toimivalle Villa Tapiolalle, joka on muistisairaiden asiakkaiden palvelemiseen erikoistunut yksityinen hoivakoti.

– Korpinen on meidän pitkäaikainen ja luotettava kumppanimme, Paajanen sanoo.

– Heillä on erinomaista asiakaspalvelua. Homma hoituu ihan loistavasti aina ensihetkistä toimitukseen saakka, Paajanen summaa.

Korpinen on esteettömyyden pioneeri, joka tarjoaa tinkimättömiä ja asiakas­kohtaisesti suunniteltuja kylpyhuone­ratkaisuja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.