Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kaikki pintaremontit tehdään saman kumppanin kanssa

Autotalo Wetterin Rovaniemen-toimipisteellä on luotettu Vastuuremonttiin yhteistyökumppanina jo kymmenen vuotta. Wetterillä Volvon myyntipäällikkönä työskentelevä Sami Ravelin pitää yhteistyökumppania luotettavana toimijana, jonka urakat eivät ole häirinneet autotalon asiakkaita.

Vastuuremontti Oy tarjoaa remontti- ja pintaurakointipalveluita yrityksille, kuluttajille ja taloyhtiöille Pohjois-Suomen alueella. Laaja palveluvalikoima mahdollistaa pitkien ja monipuolisten asiakassuhteiden synnyn.

– Meillä yhteistyöhön Vastuuremontin kanssa on kuulunut erilaisia pintaremontteja, maalaustöitä ja lattiaurakointia sekä korjaamopuolella että automyymälässä, Ravelin mainitsee.

Toimintatapa on välittävä

– Käytännössä kaikki palvelut, joita käytämme pintaremontteihin tai kalusteiden kokoamiseen tai mihin tahansa, on tehty yhteistyössä Vastuuremontin kanssa, Ravelin kertoo.

Ravelin kertoo olleensa yhteistyöhön erittäin tyytyväinen. Hän pitää Vastuuremonttia luotettavana kumppanina, joka on pitänyt kaikki tekemänsä lupaukset. Kaikkiin pyyntöihin on vastattu suhteellisen sopivassa aikataulussa.

– Heidän toimintamallinsa on hyvin välittävä. Olemme onnistuneet jokaisessa roolituksessa, mitä olemme tehneet. Meidän myyntimme tai muu asiakastoiminta ei ole kärsinyt Vastuuremontin työskentelystä, Ravelin kuvailee.

Tuttujen kanssa on helppo työskennellä

“Vastuuremontti pystyy tekemään käytännössä remontin kuin remontin. “

Pitkän yhteistyön myötä Vastuuremontin henkilöstö on tullut Wetterillä tutuksi. Tutuille henkilöille on helppo jutella, ja asiat lähtevät aina etenemään sujuvasti.

– Vastuuremontti pystyy tekemään käytännössä remontin kuin remontin. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, eikä meillä ole ollut mitään tarvetta vaihtaa urakoitsijaa, Ravelin summaa.

Vastuuremontti tarjoaa remontteja ja pintaurakointia Pohjois-Suomessa yrityksille, taloyhtiöille ja kuluttajille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi