Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Ari Varjonen: ”Verhoomo Sorsa on ainut ja oikea vaihtoehto”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Ecotale Oy on lohjalainen vuonna 1999 perustettu LED-valaisinten valmistaja, valmistuttaja ja maahantuoja. He hyödyntävät asiakastapaamisissaan autoja, jotka on erikoisvarusteltu valaisintuotteiden esittelyyn. Muokkaukset on tehnyt ajoneuvojen monipuoliseen varusteluun erikoistunut Verhoomo Sorsa.

Verhoomo Sorsa on varustellut Ecotale Oy:n kaikki neljä esittelyautoa: kaksi Volkswagen Amarokia sekä kaksi Mercedes-Benz Sprinteriä. Ne mahdollistavat valaisinten esittelyn messujen lisäksi käytännössä missä vain.

“Heidän kanssaan asiat hoituvat niin kuin on sovittu. Toiminta on palvelualtista ja henkilöstö avuliasta asentajista johtoon asti.”

– Autoja käytetään asiakastapaamisten yhteydessä tuote-esittelyihin. Me emme käy asiakkaan luona tekemässä perinteistä presentaatiota, vaan koko tarina kerrotaan esittelyautojen avulla. Käymme tuotteet läpi ja kerromme, millaiseen käyttöön ne on tarkoitettu, toteaa Ecotale Oy:n toimitusjohtaja Ari Varjonen.

– Olemme saaneet tavastamme kiitosta ja pystyneet erottumaan autoillamme muista yrityksistä. Tällainen markkinointi on koettu uskottavampana kuin neuvotteluhuoneissa näytettävät diaesitykset, joissa ainoastaan kerrotaan, miten tuotteet toimivat. Me pystymme näyttämään sen käytännössä, hän jatkaa.

Vastaanottavaista asiakaspalvelua

Verhoomo Sorsa saa Varjoselta kiitosta laadukkaasta asiakaspalvelusta.

– Heidän kanssaan asiat hoituvat niin kuin on sovittu. Toiminta on palvelualtista ja henkilöstö avuliasta asentajista johtoon asti, Varjonen sanoo.

Ecotalen ei ole myöskään tarvinnut harkita palvelun kilpailuttamista.

– Meillä on ollut tapana, että jos yhteistyö toimii, ei tarvetta vaihtoon ole. Jos teetämme esittelyautoja tulevaisuudessa lisää, on selvää, että asiakassuhde jatkuu, hän jatkaa.

Laatua ja nopeaa toimintaa

Verhoomo Sorsan työnjälki on ollut erinomaista; vanhimmalla, vuonna 2013 hankitulla autolla on ajettu esittelyajoja 180 000 kilometriä, ja rakenteet ovat edelleen tiukasti paikallaan.

– Olen ollut erityisen tyytyväinen laatuun ja toiminnan nopeuteen. Ne kiteyttävät mielestäni kaiken. Parhaimmillaan sisustus ja tekniikka kestävät niin kauan, kuin autoa on esittelyissä tarkoitus käyttää, Varjonen toteaa.

– Jos haluaa autoon laatua ja hyvin suunniteltua, erikoisvarusteltua kalustoa, Verhoomo Sorsa on ainut ja oikea vaihtoehto, Varjonen sanoo lopuksi.

Verhoomo Sorsa on hyötyajoneuvojen verhoiluun ja varustamiseen keskittynyt yritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi