Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Vertexin avulla Compitec on saanut suunnitteluvirheet hallintaan

Mikkelissä Haukivuorella toimiva tilaus- ja alihankintakonepaja Compitec Oy tarjoaa asiakkailleen kattavat palvelut suunnittelussa, valmistuksessa ja asennuksessa. Suunnittelussa Compitec käyttää Vertexin suunnittelujärjestelmää, jonka avulla suunnitteluvirheet on saatu hallintaan aiempaa paremmin.

Compitec on kooltaan keskikokoinen konepaja. Yritys työllistää tällä hetkellä noin seitsemän henkilöä.

– Pari heistä työskentelee suunnittelussa ja loput hallin puolella, kertoo Compitecin toimitusjohtaja Teijo Puolakka.

Suunnitteluohjelmistot tämän päivän tasolle

Puolakka aloitti Compitecin toimitusjohtajana vuonna 2016, kun hän osti silloisen MJ-Compitec Oy:n liiketoiminnan. Heti alussa hän huomasi, että silloiset käytössä olleet suunnitteluohjelmistot eivät enää olleet tätä päivää.

– Ne oli syytä laittaa kerralla kuntoon, Puolakka toteaa.

– Olin aiemmin ollut vastaavassa konepajassa suunnittelijana. Minulla oli vahva pohja Vertexin käyttöön, joten sillä oli helppo jatkaa, Puolakka muistelee.

Hyvää ja nopeaa asiakaspalvelua

“Vertexin merkittävin hyöty on varmasti se, että sen avulla suunnitteluvirheet saadaan hallintaan ja niiden määrää vähennettyä.”

Vertex on toimittanut Compitecille suunnittelujärjestelmän sekä muutaman lisäoption – mukana ovat myös PDF- ja SolidWorks-kääntäjät. Käyttöönotto meni sujuvasti ilman sen suurempia haasteita. Vertexin käyttöliittymä on Puolakan mielestä looginen.

– Vertexin merkittävin hyöty on varmasti se, että sen avulla suunnitteluvirheet saadaan hallintaan ja niiden määrää vähennettyä, Puolakka sanoo.

Vertexin asiakaspalvelu on Puolakan mukaan toiminut todella hyvin ja nopeasti. Mielikuva Vertexistä on kokonaisuutena positiivinen. Homma on toiminut, eikä ongelmia ole ollut.

– Vertexiä kannattaa ainakin harkita ja tutustua aiheeseen. Se on kuitenkin suomalainen vaihtoehto, Puolakka painottaa.

Vertex auttaa teollisesti toimivia yrityksiä ja niiden suunnittelukumppaneita parantamaan tuottavuuttaan ja tehokkuuttaan sekä kehittämään kilpailuetuaan toimialan parhaimmalle tasolle.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi