Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Vexatecillä johdetaan esimerkillä ja yhdessä tekemällä

Oulun Limingantullissa sijaitsee Vexatec Oy:n konttori, jossa työskentelee palvelupäällikkö Mikko Salonen. Salosen ja Vexatecin tiet ovat kohdanneet monelle niin kovin tuttua reittiä, kaverin suositeltua hyvää ja luotettavaa työnantajaa. Nyt Salonen haluaa laittaa suosittelun kiertämään ja kertoa Vexatecistä eteenpäin.

Meillä työntekijöistä pidetään oikeasti huolta

Vexatec toimii rakentamisen, saneerauksen ja talotekniikan alalla, joten on tärkeää, että työpaikoilla huolehditaan niin työturvallisuudesta, kuin työergonomiastakin. Sen Salonen allekirjoittaa täysin.

– Vexatecillä työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään erittäin hyvää huolta. Työmaillamme järjestetään viikoittain työmaapalavereita, joissa käsitellään esimerkiksi työturvallisuusasioita ja työmaaolosuhteita.

“Vexatecillä työntekijöiden hyvinvoinnista pidetään erittäin hyvää huolta.”

Eikä hyvinvoinnista huolehtiminen jää pelkästään turvallisuuteen ja ergonomiaan, sillä Salosen mukaan Vexatecillä järjestetään paljon erilaisia virkistäytymistapahtumia.

Vexatecillä etenee sosiaalinen ja positiivinen tyyppi

Vexatec on Salosen mukaan voimakkaasti kasvava yritys, jossa työtehtävät ovat monipuolisia ja työskentelyilmapiiri huippuluokkaa. Nuorekkaan yrityksen perustana ovat hyvät ja ammattitaitoiset työntekijät, joilla on oikeasti mahdollisuus edetä urallaan.

– Oma-alotteinen, ulospäinsuuntautunut ja positiivinen työntekijä pärjää meillä aina, listaa Salonen työntekijässä arvostettuja ominaisuuksia.

Omassa työssään Salonen arvostaa erityisesti työilmapiiriä ja työtehtävien värikkyyttä. Vexateciin Salonen on ollut kaiken kaikkiaan erittäin tyytyväinen.

Vexatec on rakentamisen, saneerauksen ja talotekniikan joustava ja kustannustehokas ammattilainen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi