Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Omia käsiään ei tarvitse sotkea”

Vianor Oy on täyden palvelun autoliike, jonka tavoitteena on tuottaa huippuhyviä asiakaskokemuksia ja helpottaa asiakkaiden elämää. Alun perin rengasliikkeenä aloittaneen autoliikkeen palveluihin kuuluvat tätä nykyä muun muassa autojen huollot, korjaukset ja katsastukset. Vianor pyrkii tarjoamaan asiakkailleen tasalaatuista palvelua ja nopeita prosesseja. Tämä edellyttää vahvaa asiantuntemusta ja asiakaslähtöisyyttä.

Juhani Salminen on yrittäjä, jolle Vianor on tuttu yritys jo parinkymmenen vuoden takaa sekä työ- että yksityiselämästä. Juhani huollattaa ja katsastaa oman ja vaimonsa autot Vianorilla vuosittain. Alun perin Vianor oli luonteva valinta siksi, että sen työntekijät olivat Juhanille ennestään tuttuja.

– Vianorilla asiointi on helppoa. Täällä tiedetään heti, millaiselle palvelulle on tarvetta. Kun edellisellä kerralla on saanut hyvää palvelua, auton tuo mielellään huoltoon samaan paikkaan, Juhani kertoo.

Helppo ja yksinkertainen prosessi

– Kun auton tuo tänne, ammattilainen arvioi, mitä autolle täytyy tehdä. Jos tulee jotain lisäkorjattavaa, siitä sovitaan erikseen. Yllätyksiä ei siis tule, Juhani kertoo.

“On helppoa, kun kaikki palvelut saa samasta talosta.”

Vianorin tavoitteena on tehdä koko prosessi asiakkaan kannalta yksinkertaiseksi. Sopivan ajan varaaminen on helppoa esimerkiksi puhelimitse tai verkkopalvelun kautta. Vianor arvioi ja tekee autoon tarvittavat huoltotoimenpiteet, minkä jälkeen auto katsastetaan kolmannella osapuolella.

– On helppoa, kun kaikki palvelut saa samasta talosta. Asiakkaan tehtäväksi jää vain auton tuominen ja hakeminen viimeistään seuraavana päivänä pois. Ei tarvitse omia käsiään sotkea, mitä nyt pitää pankkikorttia kassalla näyttää, Juhani kiittää.

Erinomainen hinta-laatusuhde

– Palvelu on ollut erinomaista ja ammattitaitoista. Viat on korjattu, ja lopputulos on hyväksytetty kolmannella osapuolella. Olen ollut täysin tyytyväinen siihen palveluun, mitä olen saanut, Juhani sanoo.

Mutkattomuus ja vaivattomuus ovat ominaisuuksia, joiden Vianor haluaa palvelujaan määrittävän. Tämä edellyttää hyvää osaamista ja sitä, että asiakkaan parasta todella ajatellaan. Juhani on asiakaskokemukseensa erittäin tyytyväinen.

– Tähän mennessä kaikki on sujunut joustavasti, ja yhteydenpito on toiminut hyvin. Hinta- laatusuhde on mielestäni erinomainen. Ilman muuta suosittelen Vianoria kaikille kanssa- autoilijoille, Juhani vakuuttaa.

Vianor on autoiluun ja rengaspalveluihin keskittynyt yritys. Yritys tarjoaa rengas- ja vanneasennusten lisäksi myös huolto- ja rengashotellipalveluja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi