Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Kaj Tekari, Scandic Hotels: Visualizer on yksinkertainen, käyttäjäystävällinen ja erittäin käytännöllinen

Scandic Hotels Group on käyttänyt Visualizer-kuvanhallintaohjelmistoa havainnollistamaan asiakkailleen hotellien kokoustiloja virtuaalisesti. Asiakkailta saatu palaute on ollut yksinomaan positiivista ja ohjelmisto onkin ollut suureksi avuksi kokoustilojen myyntityössä.

Scandic Hotels Group on pohjoismainen hotelliketju, jolla on yhteensä noin 230 hotellia kuudessa maassa. Scandicin hotelleista löytyy yhteensä 45 000 hotellihuonetta ja 2 200 kokoustilaa.

– Aiemmin emme pystyneet esittelemään kokoustilojamme esimerkiksi silloin, kun ne olivat varattuja tai asiakas ei päässyt niitä paikan päälle katsomaan. Nyt myyjillämme on mahdollisuus esitellä tiloja virtuaalisesti missä vain, Scandic Hotels Groupin Director of Meeting Kaj Tekari pohjustaa.

“Ohjelmisto on myynnillemme auttava käsi. Se on erittäin helppokäyttöinen ja sitä voi käyttää millä tahansa laitteella.”

Tekarin mukaan Visualizer ratkaisi ongelman tehokkaasti.

– Ohjelmisto on myynnillemme auttava käsi. Se on erittäin helppokäyttöinen ja sitä voi käyttää millä tahansa laitteella. Se on tehokas tapa näyttää tilojamme esimerkiksi ulkomaalaisille asiakkaille, jotka eivät pääse katsomaan tiloja.

Myynti on kehittynyt Visualizerin myötä

Visualizerin käyttö on vaikuttanut positiivisesti Scandicin kokoustilojen myyntiin.

– Myyntimme on ehdottomasti kehittynyt ja mahdollisuutemme myydä tuotteitamme ovat laajentuneet Visualizerin myötä. Ihmettelemmekin sitä, miten asiat hoituivat ennen Visualizeria, Tekari hymyilee.

“Asiakkaamme ovat olleet iloisia siitä, että ovat voineet tutustua tiloihin ennakkoon.”

Asiakkailta saatu palaute on ollut pelkästään positiivista.

– Visualizer on ollut lisätyökalu, jollaista asiakkaamme eivät ole välttämättä ennen nähneet. Asiakkaamme ovat olleet iloisia siitä, että ovat voineet tutustua tiloihin ennakkoon, Tekari luettelee.

– Voisin ehdottomasti suositella Visualizeria kollegoilleni. Se tuo mahdollisuuksia myyntiin ja mahdollistaa meille esitellä sitä kaikkea, mistä olemme ylpeitä. Pohjoismaisena yrityksenä on myös hienoa tehdä yhteistyötä muiden pohjoismaisten yritysten kanssa, Tekari summaa.

Visualizer is the leading Visual Sales and Marketing solution built exclusively by hoteliers for hoteliers. Visualizer is the first self-managed product to enable hoteliers to sell their properties and products with personalized and interactive content through selected channels.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.