Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Suomen vaihtelevat sääolosuhteet vaativat toimivaa naulakkopalvelua

Suomen messut OSK ulkoisti naulakkopalvelunsa alkukesästä 2017. Palvelua ryhtyi tarjoamaan kilpailutuksen voittanut VMP Varamiespalvelu. Palvelulle on ollut tarvetta, sillä jatkuva rekrytointi söi resursseja Messukeskuksen muulta toiminnalta.

Messukeskuksessa käy vuosittain noin miljoona kävijää, joten tapahtumien oheistoimintojen pitää sujua jouhevasti. Petteri Nissistä, Messukeskuksen talousjohtajaa huvittaa Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Ne kuitenkin aiheuttavat sen, että osaavien ja asiakaspalvelualttiiden naulakkopalvelutyöntekijöiden tarve on suurta erilaisten tapahtumien aikana.

– Kesällä ei välillä tarvitse ottaa rotsia mukaan, mutta talvella aina ja silloin naulakoissa tarvitaan tosi paljon kapasiteettia, Nissinen sanoo.

Jatkuva rekrytointi syö aikaa ja rahaa

Nissinen kertoo, että työntekijöiden saaminen on VMP Varamiespalvelun avulla helpottunut huomattavasti. Naulakkopalveluiden ulkoistaminen VMP Varamiespalvelulle tarkoittaa, että Messukeskuksen asiakaspalvelun kädet vapautuvat rekrytoinnista muuhun toimintaan. Tilaisuuden tai messujen lähestyessä VMP Varamiespalvelulle ilmoitetaan työntekijöiden tarve ja he lähettävät tarvittavan määrän työntekijöitä paikalle.

“Tähän mennessä on kaikki mennyt ihan nappiin, ja kyllä minun uskomukseni on se, että menee jatkossakin.”

– Meillä oli käytännössä koko ajan rekrytointi päällä. Nyt meidän ei tarvitse tehdä sitä, sillä se on hoidettu muiden toimesta. Säästöjä kertyy niin työajallisesti kuin rahallisesti.

VMP Varamiespalvelu valittiin palvelun tuottajaksi erityisesti kilpailukykyisen hinnan vuoksi, mutta erittäin korostuneesti tuotiin esiin sitä seikkaa, kuinka hyvin palvelun toimittaja pystyy Messukeskuksen arvojen mukaisesti toimimaan.

– Arvostamme avoimuutta ja suora palaute on parasta. Jos jotain menee syteen, niin siihen puututaan heti. Vielä tähän mennessä näin ei ole tarvinnut tehdä, mutta jos sekin päivä jossain vaiheessa tulee, niin avoimuutta arvostamme suuresti.

Usko yhteiseen tekemiseen on vahva

Nissisen mukaan VMP Varamiespalvelu on onnistunut jakamaan yritysten yhteiset arvot ja tuottamaan tilatun palvelun onnistuneesti. Asiakaspalaute on ollut hyvää ja myös Messukeskuksen perusarvo ’license to smile’ tulee täyttyneeksi. Usko yhteistyöhön on vahva.

– Sen näki niistä ihmisistä, jotka tulivat tänne meille tekemään töitä. He hymyilivät ja olivat tosi palvelualttiita. Tähän mennessä on kaikki mennyt ihan nappiin, ja kyllä minun uskomukseni on se, että menee jatkossakin, Nissinen päättää.

VMP on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä ja osa VMP Group -konsernia. Henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille on yrityksen ydinosaamista.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi