Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Trainee-ohjelmaan pääseminen on vastavalmistuneelle lottovoitto

VR Trackin vuoden mittainen Trainee-ohjelma on tarkoitettu ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta vastavalmistuneille, tekniikan alan tuoreille osaajille. Vuonna 2017 Trainee-ohjelman aloittaneet Laura Saarlo ja Vili Paavola korostavat mahdollisuuden monipuolisuutta ja kehittävyyttä.

Trainee-ohjelmaan osallistuvalle tarjotaan 12 kuukauden määräaikainen työsopimus. Harjoittelujakson aikana eri tehtäviin osallistutaan neljän kuukauden jaksoissa ja päästään osaksi kolmea eri liiketoimintoa. Pyrkimys on, että työsuhde jatkuu jakson päätyttyä.

– Nyt olen turvalaitteiden kunnossapidon puolella, ja pääsen tekemään ihan oikeita hommia jo ominkin päin. Avustan työmaamestareita, jotka kouluttavat minua oman työnsä ohessa. Aika monipuolisia tehtäviä tässä tulee tehtyä, sähkövoimatekniikan insinööri Vili kertoo.

Erilaisia ja monipuolisia mahdollisuuksia

– Tällä hetkellä olen strategia- ja kehitystiimissä. On ollut kivaa päästä radan varteen katsomaan, miten työmme oikeasti konkretisoituu rakennustyömaalla. Tässä pääsee oppimaan eri tyyppisiä tehtäviä, tuotantotalouden diplomi-insinööri Laura sanoo.

“Parasta on kuitenkin se, että pääsee oppimaan uutta, osaksi erilaisia kehitysprojekteja ja näkemään niin laajasti infra-alaa.”

VR Track Oy on yksi Suomen suurimmista infra-alan rakennus- ja suunnittelutoimistoista, ja se toimii laajasti sekä maantieteellisesti että toimialojen suhteen. Trainee-ohjelmassa voi päästä osaksi muun muassa rakentamisen tehtäviä, turvallisuus-, laatu- ja ympäristötehtäviä sekä esimerkiksi Tampereen ratikkaprojektia.

– Tässä näkee monenlaista ja oppii koko ajan uutta sekä pääsee harvinaisen hyvin työkiertoon. Oli lottovoitto päästä tähän Trainee-ohjelmaan, Vili vakuuttaa.

Trainee-porukan kesken vallitsee hyvä yhteishenki

Laura ja Vili kiittävät paitsi Trainee-ohjelmasta saatavaa oppia ja koulutusta myös harjoittelijoiden keskinäistä yhteishenkeä. Erilaisista koulutustaustoista ja eri työpaikkakunnista huolimatta yhdessä tekeminen on kivaa.

– Parasta on kuitenkin se, että pääsee oppimaan uutta, osaksi erilaisia kehitysprojekteja ja näkemään niin laajasti infra-alaa, Laura kiteyttää.

VR Track Oy on infrahankkeisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi