Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

VR Track tarjoaa mielenkiintoisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia

VR Track Oy suunnittelee, rakentaa ja kunnossapitää erilaisia infrahankkeita. Lisäksi yritys on merkittävä rautatiemateriaalien toimittaja. Työpaikkana VR Track pyrkii tarjoamaan henkilöstölleen hyviä urapolkuja, monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuksia kehittyä.

Projektipäällikkönä työskentelevä Johanna Wäre pitää monipuolisesta työstään. Hänen mukaansa VR Trackille oli aikanaan helppoa ja miellyttävää tulla töihin, kun uusi työntekijä otettiin tervetulleena vastaan.

– Oli ilo huomata, kuinka avuliaasti, iloisesti ja ystävällisesti uusi työntekijä otettiin vastaan. Kaikki olivat valmiita neuvomaan, ohjaamaan ja opastamaan, Johanna muistelee.

Työturvallisuus huomioidaan erinomaisesti

– Aloitin työni VR Trackilla vaihteiden kunnossapidon parissa, mikä oli nuorelle opiskelijamiehelle mieluisaa. Tällä hetkellä työskentelen tuotantopäällikkönä koneyksikössä, Janne Laitinen kertoo.

“VR Track on panostanut työturvallisuuteen erinomaisen hyvin ja on siinä ihan infra-alan kärkeä.”

Vuodesta 2007 VR Trackilla erilaisissa tehtävissä ollut Janne on seurannut ilolla yrityksen huomattavaa kehitystä. Yhteistyö eri alueorganisaatioiden välillä on syventynyt, ja työn alla on ollut mielenkiintoisia projekteja. Työturvallisuus on asia, jota Johanna ja Janne korostavat yrityksen eduksi.

– VR Track on panostanut työturvallisuuteen erinomaisen hyvin ja on siinä ihan infra-alan kärkeä. Työturvallisuuden huomioon ottaminen näkyy jokapäiväisessä tekemisessämme, Johanna painottaa.

”Yrityksestä löytyy aina hyvä vaihtoehto”

VR Trackilla painotetaan työntekijöiden ammatillista kehittymistä, ja siksi tehtäviä myös kierrätetään. Johannan mukaan työnantaja suhtautuu koulutuksiin myönteisesti, ja niihin on mahdollisuus hakeutua myös itse.

– Kaiken kaikkiaan VR Trackilla on hyvät etenemismahdollisuudet sekä kannustava ja eteenpäin vievä ilmapiiri. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut olla yrityksen palveluksessa pitkän ajan ja päässyt näkemään useita, erilaisia työtehtäviä, Johanna toteaa.

– Esimies on joskus sanonut että vastuunkantajalle annetaan tilaa. Siitä lupauksesta on mielestäni pidetty hyvin kiinni, ja uskon, että tästä yrityksestä löytyy aina hyvä vaihtoehto, Janne kiittää.

VR Track Oy on infrahankkeisiin erikoistunut suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi