Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Joka aamu on kiva lähteä töihin”

Pasi Auvinen työskentelee VRP:llä työnjohtajana. Pitkään yrittäjänä toiminut Auvinen nauttii työnsä haastavuudesta sekä työn vapaudesta. Töitä on paljon ja niitä tehdään yhdessä hyvällä fiiliksellä.

VRP tekee vaativia korjaushankkeita Keski-Suomessa, Etelä-Suomessa sekä Tampereen seudulla. Tällä hetkellä Auvinen on työnjohtajana Jyväskylässä Keski-Suomen museon korjaushankkeessa.

– Ohjeistan työntekijöitä ja hoidan muita työnjohtajalle kuuluvia tehtäviä, Auvinen kiteyttää.

– Minulla on 20 vuoden yrittäjätausta. Vuosi sitten tulin sellaiseen tienhaaraan, missä minun oli päätettävä, jatkanko yrittämistä vai lähdenkö uusille urille. Ratkaisu oli se, että tulin tänne VRP:lle töihin, Auvinen muistelee.

Jokainen päivä on erilainen

Auvinen on viihtynyt VRP:llä hyvin. Töiden aloittaminen työntekijänä tuntui yrittäjätaustaa vasten aluksi hieman oudolta, mutta työ on osoittautunut Auvisen omien sanojen mukaisesti hyvin mielekkääksi. Hänen saamansa perehdytys auttoi hyvin alkuun.

“Työ on haastavaa. Jokainen työpäivä on varmasti erilainen ja sitä minä lähinnä hainkin.”

– Työ on haastavaa. Jokainen työpäivä on varmasti erilainen ja sitä minä lähinnä hainkin. Kaipasin haastavuutta siihen työhön, mitä teen, Auvinen kertoo.

– Nautin siitä vapaudesta, mikä työhön liittyy. Vaikka tilaajan toiveiden ja suunnitelmien mukaan mennään, niin niissä puitteissa pystyy kuitenkin toteuttamaan itseään, Auvinen sanoo.

Työntekijöistä pidetään huolta

VRP:n työilmapiiriä Auvinen kuvailee todella hyväksi. Töitä tehdään yhdessä hyvällä fiiliksellä ja oikealla asenteella. Kaikista työntekijöistä pidetään myös hyvää huolta.

– VRP:llä huomioidaan työntekijät ja heidän tarpeensa todella hyvin. Niistä asioista, joihin ollaan sitouduttu, pidetään myös kiinni, Auvinen kuvailee.

– Joka aamu on kiva lähteä töihin. Se merkitsee minulle todella paljon, Auvinen toteaa.

VRP Rakennuspalvelut on vuonna 1985 Vaajakoskella perustettu rakennusalan konserni, joka toimii tällä hetkellä Jyväskylän lisäksi myös Tampereella ja Helsingissä.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi