Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Max Hellberg, Secto: Haikon Kartano on palvellut erinomaisesti monenlaisia kokoustarpeitamme

Secto Automotiven perustajiin lukeutuva ja nykyisen hallituksen jäsen Max Hellberg pitää Hotelli Haikon Kartano & Spa’ta toimivana ja tunnelmallisena kokouspaikkana. Perustamisvuodestaan 2007 lähtien Secto on järjestänyt Haikon tiloissa niin pienimuotoisia hallituksen kokouksia, henkilökunnan koulutustilaisuuksia kuin myös Secton näyttävän 10-vuotisjuhlan.

Hotelli Haikon Kartano & Spa’n Kongressikeskuksen tiloissa istuu Secto Automotiven perustajajäsen Max Hellberg, joka muistelee vuotta 2007. Secto oltiin tuolloin vastikään perustettu.

¬ Istuimme kolmen hengen porukalla Porvoon Jokikadulla pienessä yksiössä ja halusimme muihin tiloihin kehittelemään ajatuksia ja yritystämme. Ensimmäisenä mieleemme tuli Haikon Kartano, Hellberg kertailee.

Vuosien varrella kolmen kaveruksen Sectosta on kasvanut Suomen suurin autoleasing-palveluja tarjoava yritys, joka työllistää lähes 100 henkeä. Haikon Kartanon kokouspalvelut ovat kuitenkin pystyneet tarjoamaan tilat ja palvelut monenlaisiin tarpeisiin ja kokoluokkiin. Haikosta löytyy 20 kokoustilaa ja 20 ryhmätilaa, jotka toimivat hyvin vaikka workshop-tarkoitukseen.

– Olemme järjestäneet täällä kaikenlaista epävirallisemmista sparrailutilaisuuksista henkilöstön koulutuksiin. Viime vuonna järjestimme Secton 10-vuotisjuhlat Villa Haikossa, jonne mahtui 150 vierasta. 12 vuoden aikana olemme aina saaneet erilaisia tiloja erilaisiin tarpeisiimme, Hellberg kiittelee.

Palvelun korkea taso ja toimiva kokonaisuus

“Tilojen varaus hoituu helposti ja nopeasti ja kokouspalvelut ovat hoitaneet kaikki käytännön järjestelyt. Palvelun taso ja kokonaisuuden hallinnointi ovat Haikon vahvoja puolia.”

Isommalla yrityksellä on myös ollut isompia tarpeita. Haikon Kartano on pystynyt vastaamaan niihin erinomaisesti.

– Meillä on ollut erilaisia pyyntöjä, jotka olemme saaneet toteutettua. Tilojen varaus hoituu helposti ja nopeasti ja kokouspalvelut ovat hoitaneet kaikki käytännön järjestelyt. Palvelun taso ja kokonaisuuden hallinnointi ovat Haikon vahvoja puolia.

Eniten Hellbergiä on viehättänyt Porvoossa sijaitsevan Haikon Kartanon miljöö meren rannalla ja monenlaisiin käyttötarpeisiin muuntuvat tilat.

– Täällä on monenlaisia tiloja kartanon Kristallikabinetista rannan Tupasaunaan. Meri on lähellä ja vanha puistomiljöö viehättää. Täällä voi tehokkaasti tehdä töitä ja lisäksi päivän päätteeksi voi saunoa, kuntoilla tai kartanon ravintolassa voi nauttia hyvästä ruuasta. Kokonaisuus on tässä hienointa, Hellberg korostaa.

Suuri parkkialue ja inspiroiva ympäristö

Toimiva kokonaisuus näkyy myös saapumisen helppoudessa.

– Meillä on henkilökuntaa ympäri Suomea ja parkkialueelle mahtuu koko henkilökunnan autot kerrallaan. Tänne on myös helpot liikennejärjestelyt, Hellberg lisää.

Kolme Jokikadun yksiöstä Haikon Kartanolle lähtenyttä kaverusta totesivat vuonna 2007 saman, mikä toteutuu Hellbergin mukaan edelleen tänäkin päivänä.

– Täältä on helppo tulla hakemaan hyviä ajatuksia ja uusia ideoita. Tämä on miljöö, missä ajatukset virtaavat, Hellberg summaa.

Haikon Kartano on monipuolinen kartano-, kylpylä- ja kokoushotelli, joka sijaitsee kauniin kartanopuiston keskellä meren rannalla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi