Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

”Wago on ehdoton ykköstoimittajamme”

E Avenue valmistaa asiakkailleen räätälöityjä sähkönjakokeskuksia. Koska yrityksen toiminnan peruslähtökohta on tarjota ehdottoman turvallisia ja laadukkaita tuotteita, komponenttitoimittajien merkitys korostuu. Perheomisteisen Wagon kanssa harjoitettu yhteistyö on tuottanut tyytyväisyyttä.

E Avenuen ja Wagon yhteistyö alkoi, kun erään E Avenuen asiakkaan vaatimuksena oli, että komponenttitoimittajaksi valitaan Wago. Wagon jousiliittimet vakuuttivat E Avenuen, ja pian yritys siirtyikin käyttämään niitä entisten ruuviliittimien sijaan.

– Yhteistyömme sujui hyvin, ja nykyään Wago on meidän ehdoton ykköstoimittajamme, mitä riviliittimiin tulee, E Avenuen toimitusjohtaja Esa Kauppinen kertoo.

Laaja tarjonta kattaa asiakkaan tarpeet

Wagon tarjonta on laaja ja kattaa E Avenuen ja sen asiakkaan tarpeet. Näin ollen Wago on E Avenuelle vakiomerkki, vaikka se ei ainoa mahdollinen jousiliitintoimittaja olekaan. Erityisesti komponenttitoimittajan toimintaperiaatteet ovat E Avenuen mieleen.

“Wagon kanssa etsitään aina ratkaisuja yhdessä, ja asiakkaiden erilaiset tarpeet otetaan huomioon.”

– Wago on ollut markkinoiden ensimmäisiä jousiliitintekniikan kehittäjiä, ja siksi sen toiminta on myös meidän yrityspolitiikkamme mukaista. Wago pyrkii olemaan edelläkävijä, ja se toimii yhteistyössämme todella hyvin, Kauppinen toteaa.

– Wagon kanssa etsitään aina ratkaisuja yhdessä, ja asiakkaiden erilaiset tarpeet otetaan huomioon, Kauppinen lisää.

Yhteistyö on mutkatonta

Tuotteidensa laadun ja varmuuden lisäksi Wago saa kiitosta asiakaspalvelustaan. Yhteydenpito on suoraa ja avointa, ja joustavuutta harjoitetaan tarvittaessa. Kauppisen mukaan Wago on luotettava kumppani, jolle ei ole tarvetta etsiä vaihtoehtoja.

– Olen ollut tyytyväinen siihen, että asiat hoidetaan aina niin kuin on sovittu. Yhteistyö on mutkatonta, ja kokemuksemme siitä on erittäin positiivinen, Kauppinen summaa.

WAGO valmistaa ruuvittomaan, jousivoimaseen liitinteknologiaan liittyviä laitteita ja automaatiojärjestelmiä. WAGO-tuotemerkin takaa löytyy mm. riviliittimiä, rasialiittimiä, piirikorttiliittimiä ja pistoliittimiä. Yritys tarjoaa lisäksi myös elektronisia moduuleja ja I/O-järjestelmiä sekä pilveen tuotettua dataa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi