Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Rauno Mäkelä: “Alexandria on luotettava ja minut tunteva pankkiiriliike”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Rakennusalan yritystä kohta 28 vuotta Turun seudulla pyörittänyt Rauno Mäkelä seurasi tuttua sijoitusneuvojaansa Alexandriaan viitisen vuotta sitten eikä ole joutunut katumaan päätöstään. ”Alexandrian tekemisestä huokuu henkilökohtaisuus”, Mäkelä kuvailee kokemustaan.

Turkulaisen yrittäjän Rauno Mäkelän sijoitukset ovat hajautettu useamman eri palveluntarjoajan kohteisiin. Näistä kuitenkin Alexandria erottuu edukseen nimenomaan asiakaslähtöisyytensä vuoksi.

– Muissa paikoissa saan ehkä kerran vuodessa sähköpostiini raportin rahastojeni tilanteesta. Alexandriasta minulle taas soitetaan monta kertaa vuodessa ja tilanteeni käydään tarkkaan läpi ja esitellään uusia vaihtoehtoja. Tärkeää on, että vaihtoehdot ovat esitetty järkevästi, jotta sijoittajana ymmärrän, mitä tuotteet sisältävät. Sama on omassa työssäni; asiakkaalle pitää kertoa mitä hän saa, ennen kuin aletaan töihin, Mäkelä selvittää.

Mäkelä oli tehnyt yhteistyötä oman neuvojansa, Jyrki Rovion kanssa jo vuosikausia ennen Alexandriaan siirtymistään.

– Uskallamme puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Lisäksi hän voi sanoa minulle suoraan, mikäli jokin rahasto ei ole minua varten. Minulle ollaan rehellisiä eikä myydä vaan myymisen takia, Mäkelä kuvailee yhteistyötä.

”Rahastojen suhteen ei ole tullut ylilyöntejä”

“Luotan Alexandrian analyytikoihin eikä ylilyöntejä rahastojen suhteen ole tullut”

Mäkelällä on Alexandriassa rahastosijoituksia sekä muutama autocall. Hän on sijoittanut niin omia henkilökohtaisia varoja kuin yrityksensäkin varoja.

– Rahastosijoittaminen on helpompaa, kun tarvitsee miettiä vain riskiä eikä pörssiä. Jos tekisin osakekauppaa, pörssiä olisi seurattava päivittäin eikä se sovi kaikille yrittäjille, joilla on muutenkin aika kortilla. Minun piti valita kummassa olen hyvä, sijoittajana vai yrittäjänä, Mäkelä naurahtaa.

Alexandria on helpottanut Mäkelän sijoitustyötä muun muassa tarjoamalla hyviä vaihtoehtoja.

– Luotan Alexandrian analyytikoihin eikä ylilyöntejä rahastojen suhteen ole tullut. Riski on aina minulla ja päätän itse kolmesta riskitasosta mikä on itselleni sopivin.

Asiakaslähtöisesti ja luotettavasti

“Saan Alexandriasta henkilökohtaista tukea omaan päätöksentekoon”

Yrittäjälle on myös tärkeää, että firman sijoitukset ovat nopeasti realisoitavissa.

– Jos vaikkapa saan voittoa hyvästä urakasta, voin sijoittaa ne seuraavaa projektia varten ja ne ovat realisoitavissa muutamassa pankkipäivässä, Mäkelä kuvailee.

Mäkelä on erityisen tyytyväinen Alexandrian luotettavuuteen ja asiakaslähtöisyyteen.

– Pelkän sähköpostin välityksellä en pysty saamaan kaikkea tarvitsemaani tietoa. Sijoituksia pitää tutkia syvällisemmin ja kuunnella sijoituksen hoitajan mielipiteitä. Saan Alexandriasta henkilökohtaista tukea omaan päätöksentekoon, Mäkelä korostaa.

Alexandria on yksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Alexandrian erikoisalaa ovat erilaiset sijoittamisen ja säästämisen ratkaisut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi