Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Sijoituksilla tulevaisuuden pääomaa

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Kuopiolainen Taru Hämäläinen on Alexandrian asiakas ja kerryttää lapselleen tulevaisuuden pääomaa sijoittamalla. Aktiivisena hevosharrastajana tunnettu Taru on viritellyt yhteistyökuvion myös ratsastusseuran ja Alexandrian välille.

“Mennessäni ajattelin, etten tule sijoittamaan mitään mihinkään. Sitten ymmärsin, mistä on kyse”

Taru kutsuttiin Alexandriaan käynnille, jonka yhteydessä hänelle kerrottiin pankkiiriliikkeen toiminnasta, rahastoista ja eri mahdollisuuksista, joilla tulevaisuuttaan voi Alexandrian keinoin turvata.

–Mennessäni ajattelin, etten tule sijoittamaan mitään mihinkään. Sitten ymmärsin, mistä on kyse. Ajattelin lapseni tulevaisuutta ja päätin lähteä pienellä rahalla keräämään lapselleni tulevaisuuden pääomaa, Taru kertoo.

Alexandriassa Tarua viehättää säästämisen ja sijoittamisen helppous.

– Tunnelma Alexandriassa on lämmin ja vilpitön. Minun ei tarvitse ymmärtää kaikkea. He pitävät huolta minun säästöistäni ja minulle kerrotaan, mitä niille kuuluu. Minua kiinnostaa vain, miten sijoitukseni tuottavat. Tässä on isompi mahdollisuus kartuttaa pääomaa verrattuna joidenkin pankkien eläkesäästöohjelmiin, Taru kiteyttää.

Ratsastusseura ja pankkiiriliike yhteistyössä

“Alexandrian palvelut sopivat hevosharrastajille. Kun pistää tietyn summan jemmaan, niin tulevaisuudessa voi vaikkapa ostaa oman hevosen”

Taru on ammatiltaan kätilö ja sairaanhoitaja. Elämää rytmittää myös hevosharrastus.

– Olen ratsastanut kilpaa pienestä pitäen. Toimin Kuopion Ratsastajien puheenjohtajana ja kierrän myös tuomaroimassa kilpailuja. Urheiluseura tarvitsee kumppaneita, ja tulemme jatkossa tekemään seurana yhteistyötä Alexandrian kanssa. Saamme heiltä taloudellista tukea, ja he voivat tulla esimerkiksi kilpailuihimme esittelemään toimintaansa, Taru kertoo.

Yhteistyö on iso askel ratsastusseuralle, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisimman edullisia harrastusmahdollisuuksia ja edistää nuorten urheilua.

– Hevosharrastukseen menee paljon rahaa. En minäkään ole rikas, mutta köyhän kannattaa säästää. Alexandrian palvelut sopivat hevosharrastajille. Kun pistää tietyn summan jemmaan, niin tulevaisuudessa voi vaikkapa ostaa oman hevosen, Taru toteaa.

Alexandria on yksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Alexandrian erikoisalaa ovat erilaiset sijoittamisen ja säästämisen ratkaisut.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi