Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Jukka Rantala, 9Lives: ”Ilman IMSiä emme olisi saaneet toimipisteitämme mukaan ISO-laatustandardiin”

Suomalainen terveydenhoitoalan toimija 9Lives sai yhtenäisen IMS-toiminnanohjausjärjestelmän kaikkiin toimipisteisiinsä Arterin kautta. IMS korvasi myös 9Livesin sisäisen intran, kun kaikki dokumentit löytyvät nykyisin selainpohjaisesta IMSistä. Ilman IMSiä liiketoimintajohtaja Jukka Rantalan mukaan 9Livesin kaikki toimipisteet eivät olisi päässeet mukaan ISO-laatustandardiin.

Muun muassa ensihoitoa, ensihoitopalveluun kuulumattomia potilassiirtoja, hengityshalvauspotilaiden hoitoa sekä kotihoitoa tarjoavalla kotimaisella 9Livesilla oli yrityskauppojen myötä parhaimmillaan 40 toimipistettä ympäri Suomea. Kaikissa toimipisteissä oli täysin erilainen toimintakulttuuri, johon kaivattiin yhtenäistämistä.

– Yhteistyö Arterin kanssa alkoi rakentumaan siitä, että saisimme yhteinäisen toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. IMS toimi siinä erittäin hyvin. Saimme myös kaikki toimipisteet mukaan ISO-laatustandardiin, mikä ei olisi onnistunut ilman IMS-järjestelmää, 9Livesin liiketoimintajohtaja Jukka Rantala kertaa.

IMS korvaa 9Livesin sisäisen intran

“Heidän toimintansa kehittyy koko ajan ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä niin järjestelmään kuin koulutuksiinkin.”

Tällä hetkellä kaikilla 9Livesin työntekijöillä on tunnukset IMS-järjestelmään. Sijaiset mukaan lukien 9Lives työllistää 700 henkeä, vakituisia on 300.

– IMS korvaa myös meidän sisäisen intramme. Meillä ei ole yhteistä y-asemaa vaan kaikki dokumentit löytyvät IMSistä. Sieltä löytyy muun muassa henkilöstönhallintaan ja laadunhallintaan liittyvät dokumentit, Rantala listaa.

Syitä Arterin valintaan IMS-järjestelmän toimittajaksi löytyy lukuisia.

– Meille oli erittäin merkityksellistä se, että he ovat kotimainen toimija. Lisäksi heiltä saa teknisen tuen ja he ovat erittäin hyviä tuotekehityksessä ja tarjoavat hyviä koulutuksia. Heidän toimintansa kehittyy koko ajan ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä niin järjestelmään kuin koulutuksiinkin, Rantala summaa.

Arter Oy:n juuret löytyvät organisaatioiden tarpeesta kehittää johtamiskäytäntöjä, toimintaprosesseja ja palveluita sekä laadunhallintaa uusimpia tietoteknisiä mahdollisuuksia hyödyntäen. Yrityksen päätuotteet ovat IMS ja ARC ohjelmistot, joiden tueksi yrityksellä on kattavasti koulutuspalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.