Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Atop Flow tuo Jyväskylän yliopiston siivouspalveluille lisää läpinäkyvyyttä

Jyväskylän yliopiston siivouspalvelut käyttävät Atop Flow -laadunseurantajärjestelmää siivouksen laadun varmistamiseen. Uutena kokonaisuutena mukaan on tulossa myös toiminnanohjausmoduuli. Suurimmat hyödyt laadunseuranta- ja toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä syntyvät reaaliaikaisen raportoinnin mahdollisuudesta sekä siitä, että kaikki tieto on saatavilla keskitetysti samasta paikasta.

Kiinteistö- ja ruokapalvelualan ohjelmistojen ja asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen keskittynyt Atop-Tieto on perustettu vuonna 1986.

– Meillä on nyt kolmas ohjelmistoversio siivousmitoittamiseen. Uutena tuotteena Atop Flowhun tulee nyt myös toiminnanohjausmoduuli, kertoo Atop-Tiedon tuotepäällikkö Riikka Tuomisto.

– Toiminnanohjausmoduulin avulla voidaan seurata esimerkiksi harvemmin tehtäviä töitä, kuten yläpölyjä, lattiakaivoja ja muita sellaisia töitä, jotka tehdään vaikkapa kerran kuukaudessa. Tähän asti tieto näistä töistä, niiden tekijöistä ja ajankohdista on kulkeutunut yleensä ruutuvihkolla. Nyt kaikki voidaan kirjata sovellukseemme ylös, Tuomisto jatkaa.

Reaaliaikainen raportointi tuo tiedon helposti jaettavaksi

< Jyväskylän yliopisto on ikään kuin kaupunki kaupungin sisällä. Yliopistolla on yhteensä noin 30 rakennusta ja noin 150 000 neliötä, jotka pitävät sisällään paljon erilaisia tiloja aina opetustiloista laboratorioihin, kappeliin, metallipajoihin ja urheilutiloihin. – Käytössämme on Atop Flow -laadunseurantajärjestelmä. Käytämme sitä ja kierrämme tiloja säännöllisesti. Mukana on tarvittaessa siivouspalveluohjaaja ja usein myös siivooja. Siten varmistamme, että asiakkaalle luvattu laatutaso täyttyy, kertoo Jyväskylän yliopiston siivouspalvelun esimies Anne Myllyntaus. – Saamme reaaliaikaisen raportin siivouksesta, joka tulee heti. Tarvittaessa saamme lähetettyä raportin reaaliajassa edelleen asiakkaillee. Haluamme siirtyä käyttämään myös toiminnanohjausmoduulia, koska haluamme, että järjestelmä on suoraan meillä itsellämme käytössä. Silloin saamme raportit sieltä silloin kun haluamme ja sellaisina kuin haluamme, Myllyntaus jatkaa.

Toiminnanohjausmoduuli on tärkeä työkalu

“Siivoja näkee suoraan tilan nimeä klikkaamalla, että millaiset työt siellä on tarkoitus tehdä.”

Toiminnanohjausmoduuli toimii täysin pilvipalvelimella, joten käyttäjän ei tarvitse erikseen ladata sovellusta omalle laitteelleen. Moduuli toimii siis käytännössä millä tahansa älypuhelimella tai tabletilla.

– Meillä yliopistolla on paljon erilaisia tiloja ja toiminnanohjausmoduuli antaa niitä varten hyvän työkalun. Siivoja näkee suoraan tilan nimeä klikkaamalla, että millaiset työt siellä on tarkoitus tehdä. Esimerkiksi laboratoriotiloissa meillä on erilaisia tutkimuksia ja tilojen siivoustarve voi olla hyvin erilainen eri kuukausina. Järjestelmä antaa mahdollisuuden muuttaa työohjetta ja siivoja saa reaaliajassa sen tiedon, mitä milloinkin pitää tehdä, Myllyntaus kertoo.

– Laadunseuranta ja toiminnanohjausmoduuli tuovat siivouspalveluille läpinäkyvyyttä – sekä siivouspalveluiden sisälle että asiakkaille, Myllyntaus summaa.

Atop-Tieto Oy on Suomen johtava kiinteistö- ja ruokapalvelualan ohjelmistojen sekä asiantuntijapalvelujen tarjoaja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.