Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

ATOPs ja ATOPflow sujuvoittavat Arkean toimintaa

Arkea Oy on suomalainen monipalvelualan yritys, joka toimittaa asiakkailleen siivous-, ruoka-, kiinteistönhuolto- ja talotekniikka-alan palveluita. Atop-Tiedon ohjelmistojen avulla voidaan muun muassa laskea työmääriä ja seurata työn laatutasoa.

Atop-Tiedon ATOPs-ohjelmistoa on käytetty Arkealla siivoustöiden mitoitukseen aivan toiminnan alusta asti. ATOPflow otettiin käyttöön parisen vuotta sitten.

– Muutama vuosi sitten meillä alkoi sellainen asiakkuus, jossa oli käytössä Insta 800 -standardi laadun arvioinnissa. Totesimme, että standardin mukainen laadun arviointi on helpointa toteuttaa ottamalla ATOPflow käyttöön, muistelee Arkean suunnittelupäällikkö Tiina Luntamo.

– Toisena vaihtoehtona olisi ollut hirvittävät määrät isoja Excel-tiedostoja ja niiden pyörittäminen. ATOPflow helpottaa laadun seurantaa äärimmäisen paljon. Pyrimme laajentamaan AtopFlow:n käyttöä siivouspalveluissa myös niiden asiakkaiden kohdalla, joiden laadunarviointi ei perustu INSTA 800- standardiin, Luntamo sanoo.

ATOPs auttaa töiden resursoinnissa

“ATOPs tarjoaa varmuuden työajoista. Se tuo helpon keinon tehdä muutoksia. Sen avulla varmistetaan myös työalueiden tasapuolisuus.”

ATOPsia Arkea käyttää työn resursointiin ja aluejakoihin.

– Sen avulla saadaan varmistettua, että alueet ovat tasapuolisia kaikille työntekijöille, Luntamo summaa.

– ATOPs tarjoaa varmuuden työajoista. Se tuo helpon keinon tehdä muutoksia. Sen avulla varmistetaan myös työalueiden tasapuolisuus. Nämä ovat sellaisia asioita, joiden pitäisi kiinnostaa kaikkia yrityksiä, Luntamo painottaa.

Pieni kumppani pystyy toimimaan joustavasti

Yhteistyö Atop-Tiedon kanssa on sujunut Luntamon mukaan hyvin.

– Miellän, että Atop-Tieto on pieni yritys. Sen ansiosta toiminta on joustavaa ja asiat sujuvat hyvin. Kun ohjelmistoyrityksistä puhutaan, niin pienuus nähdään usein riskinä. Minulle ei ainakaan koskaan ole tullut vastaan sellaista tilannetta, etteikö apua olisi saanut nopeasti kun sitä on tarvittu, Luntamo kertoo.

Atop-Tieto Oy on Suomen johtava kiinteistö- ja ruokapalvelualan ohjelmistojen sekä asiantuntijapalvelujen tarjoaja.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.