Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Asumisoikeusasunto oli erinomainen ratkaisu

Into ja Terttu Hellemäki asuvat Helsingin Pihlajamäessä Avain Asuntojen asumisoikeusasunnossa. Eläkkeellä olevalle pariskunnalle asumisoikeusasunto oli juuri sopiva asumismuoto. Into ja Terttu viihtyvät hyvin kauniissa ja avarassa, saunallisessa kerrostalokolmiossa.

Into ja Terttu tapasivat aikoinaan ravintolassa Pitäjänmäellä rakkauden vuonna 1997. Terttu haki Intoa tanssimaan – ja siitä se sitten lähti.

– Siitä saakka olemme olleet yhdessä, Terttu kertoo.

Siisti asunto sopivalla sijainnilla

Nykyiseen Pihlajamäen asuntoonsa he muuttivat syksyllä 2018 Torpparinmäestä. Hissillisen talon neljännessä kerroksessa sijaitsevassa kodissa on yhteensä 76,5 neliötä ja sauna. Isot ikkunat ja parveke antavat etelään tuoden paljon valoa.

– Sijainti on meille mieleinen. Tästä on kohtalaisen lyhyt matka kaikkialle, mihin meidän tarvitsee mennä, Into toteaa.

– Muuttoväkemme sanoi, että tämä on ihana asunto. Kyllä me itsekin tykkäämme tästä hirveästi, Terttu sanoo.

”Nyt tuntuu hyvältä”

“Täytyy sanoa, että Avain Asuntojen palvelu oli kohdallaan. Se oli reipasta ja asiantuntevaa. Heiltä sai aina vastauksia, kun kysyi jotain.”

Asumisoikeusasuntoon pariskunta päätyi käytännön syistä. Asumisoikeusasunnon asukas maksaa muuttaessaan asumisoikeusmaksun ja sen jälkeen käyttövastiketta kiinteistön omistajalle.

– Tästä maksamamme summa sopi suurin piirtein budjettiimme. Olemme molemmat yli 70-vuotiaita, joten sellainen yli sadantuhannen laina ei enää tässä vaiheessa ole mielekäs, Into sanoo.

– Täytyy sanoa, että Avain Asuntojen palvelu oli kohdallaan. Se oli reipasta ja asiantuntevaa. Heiltä sai aina vastauksia, kun kysyi jotain, Into jatkaa.

– Nyt tuntuu hyvältä. Kyllä tämä on ainakin minun mielestäni erinomainen ratkaisu meidän tilanteessamme, Into kiteyttää.

Avain Asumisoikeus Oy omistaa noin 6500 asumisoikeusasuntoa eri puolilla Suomea aina Rovaniemeltä Helsinkiin. Yhtiön tavoitteena on tuottaa jatkuvasti uusia asumisoikeusasuntoja ja pitää yllä monipuolista asuntotarjontaa ympäri Suomen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.