Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Arto Rinne: “Nyt jätevesijärjestelmä pelaa, ei tarvitse kuin nauttia olostaan sisällä”

Haaparannassa asuva pariskunta, Pirkko Holappa ja Arto Rinne, sai kunnalta tiedon, että jätevesijärjestelmä on uusittava. Pariskunta katseli vaihtoehtoja uuden järjestelmän toimittajalle niin Suomesta kuin Ruotsistakin, mutta Avalon Nordic vakuutti henkilökohtaisuudellaan ja ammattitaidollaan.

– Sieltä tuli kaveri käymään täällä ja kävimme pihalla katsomassa paikan. Mittasimme ja keskustelimme. Muilta firmoilta ei käynyt kukaan, Arto muistelee Avalon Nordicin toimintaa.

Toinen merkittävä ja haastetta aiheuttava tekijä oli se, että pariskunnan jätevesijärjestelmä kulkee hyvin syvällä maan alla. Avalon Nordic oli ainoa, jolta löytyi syvällä toimiva järjestelmä.

– Pikkuhiljaa Avalon Nordic valikoitui ykköseksi, Arto toteaa tyytyväisenä.

“Ei voi moittia millään tapaa”

Palvelun laadusta kysyttäessä pariskunta hymyilee ja nyökyttelee samaan tahtiin.

– Niitähän ei kerinnyt pihalla nähdä, kun kaverit tulivat kaivinkoneiden kanssa tähän ja ne olivat äkkiä maan alla. Mitä kerkesin katsoa, laatu oli tosi hyvä. Ei voi moittia millään tapaa, Arto kertoo.

– Avalon Nordicin palvelu kokonaisuudessaan oli niin helppoa. Se oli niin nätti kokonaisvaltainen paketti, kaikki toimi hienosti, Arto kehuu.

Uusi järjestelmä on huoleton

“Nyt järjestelmä on tuolla ja pelaa, ei tarvitse kuin nauttia olostaan täällä sisällä. Ei ole enää huolia, ei tarvitse käydä katsomassa.”

Varsinkin talvi oli pariskunnan mukaan hankalaa aikaa vanhan jätevesijärjestelmän kanssa. Sitä piti puhdistaa lumihangessa rämpien ja pitää silmällä, ettei se tukkeutunut. Avalon Nordicin järjestelmän myötä se muuttui.

– Nyt järjestelmä on tuolla ja pelaa, ei tarvitse kuin nauttia olostaan täällä sisällä. Ei ole enää huolia, ei tarvitse käydä katsomassa. Se toimii tuolla itsenäisesti, automatique, Arto naurahtaa.

Avalon Nordic on suomalainen yhtiö, joka on erikoistunut jätevesijärjestelmien toimituksiin sellaisille kiinteistöille, jotka sijaitsevat kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella. Tuotteet soveltuvat niin omakotitalojen kuin vapaa-ajan asuntojen asumisjätevesien käsittelyyn.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi