Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Teuvo Vilen: “Puhdistamo on nyt uuden jätevesilain mukainen”

Jätevesilain uudistuksen vuoksi Teuvo Vilen hankki Avalon Nordicilta panospuhdistamon järven rannalla sijaitsevaan taloonsa. Ostopäätöksen tekeminen oli Vilenille helppoa, sillä Avalon Nordic huolehtii kaikesta – lupahakemuksista aina asennukseen saakka.

Teuvo Vilen asuu vaimonsa kanssa Valkeakoskella, Vanajaveden rannalla. Upeaa rantatonttia vahtii ystävällinen Mimmi-koira. Vuonna 2019 uudistuva jätevesilaki sai Vilenin hankkimaan Ecolator 5 -panospuhdistamon Avalon Nordicilta syksyllä 2018.

– Menin kaupungille ja kysyin tästä järjestelmästä. He suosittelivat, että netistä löytyy firmoja. Soittelin muutamiin ja sitten soitin Avalon Nordicille. Myyjä tuli käymään ja siitä homma lähti eteenpäin, Vilen muistelee.

– Myyjän käynnin jälkeen jäi pari kuukautta miettimisaikaa. Loppujen lopuksi päätös oli helppo tehdä, koska sain hyvän selvityksen kaikkiin asioihin, Vilen jatkaa.

Helppoa ja mutkatonta

“Olin paikalla, kun puhdistamoa asennettiin. Hommat hoituivat mutkattomasti. Minun ei tarvinnut itse puuttua asioihin ollenkaan.”

Sopimus tehtiin avaimet käteen -periaatteella. Avalon Nordic hoiti lupahakemukset, asennuksen ja laitteen toimintakuntoon.

– Olin paikalla, kun puhdistamoa asennettiin. Hommat hoituivat mutkattomasti. Minun ei tarvinnut itse puuttua asioihin ollenkaan, Vilen kehuu.

– Käyttökokemusta meillä on vasta kuukauden verran, mutta puhdistamo on toiminut niin kuin pitääkin. Mitään ongelmia ei ole ollut, Vilen kertoo.

“Olen tyytyväinen, että tein tämän ratkaisun”

Hyödyksi uudesta järjestelmästä Vilen mainitsee sen, että tyhjennyskertoja tulee vähemmän, kuin edellisessä järjestelmässä.

– Tämä puhdistamo on nyt myös uuden lain mukainen, Vilen pohtii.

– Kaikki lupaukset pidettiin. Olen tyytyväinen, että tein tämän ratkaisun, Vilen summaa.

Avalon Nordic on suomalainen yhtiö, joka on erikoistunut jätevesijärjestelmien toimituksiin sellaisille kiinteistöille, jotka sijaitsevat kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella. Tuotteet soveltuvat niin omakotitalojen kuin vapaa-ajan asuntojen asumisjätevesien käsittelyyn.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi