Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

BCC Solutions on HKL:lle joustava ja asiantunteva kumppani

HKL eli Helsingin kaupungin liikennelaitos on Helsingin raitio- ja metroliikenteen liikennöitsijä sekä joukkoliikenneinfran omistaja ja ylläpitäjä. BCC Solutions ja HKL ovat tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuoden ajan. HKL hankkii BCC Solutionsilta erilaisia verkon peruskomponentteja, jotka ovat omalta osaltaan varmistamassa verkon ja sitä kautta liikenteen turvallista toimintaa.

HKL operoi Helsingin metroliikennettä, raitioliikennettä, Suomenlinnan lauttaliikennettä sekä kaupunkipyöriä. Kaupungin alueella tehdään vuosittain noin 250 miljoonaa joukkoliikennematkaa, joista noin 120 miljoonaa HKL:n kyydittämänä.

– Nyt kun Länsimetro tuo oman osuutensa tähän mukaan, tulevat matkamäärät nousemaan todennäköisesti ainakin 150-160 miljoonaan, toteaa HKL:n infra- ja kalustoyksikössä järjestelmäsuunnittelijana työskentelevä Harri Perkiö.

Luotettava palvelu ja nopeat toimitukset

HKL:n ja BCC Solutionsin yhteistyö alkoi 2000-luvun alussa. HKL hankkii BCC Solutionsilta erilaisia verkon peruskomponentteja, kuten esimerkiksi teollisuusethernet-kytkimiä, mediamuuntimia, valokuituverkon komponentteja sekä transceivereita.

“BCC Solutionsin kohdalla toimitukset ja laatu ovat pysyneet hyvänä.”

– Olemme tehneet BCC Solutionsin kanssa yhteistyötä jo ainakin 15 vuoden ajan. Heillä on luotettava ja nopea palvelu. Suurin osa hankkimistamme tarvikkeista löytyy heiltä suoraan hyllystä, Perkiö summaa.

– Olen ollut HKL:n palveluksessa vuodesta 1980 lähtien ja toiminut erinäisissä tehtävissä elektroniikan, tietotekniikan ja järjestelmäsuunnittelun parissa. Tässä ajan saatossa meillä on ollut erilaisia tavarantoimittajia, ja välillä laatu sekä toimitukset ovat olleet mitä sattuu. BCC Solutionsin kohdalla toimitukset ja laatu ovat pysyneet hyvänä, Perkiö kertoo.

”BCC Solutions tuntee meidän toimintaympäristömme”

BCC Solutionsin nopeat toimitukset ja noudot mahdollistavat sen, ettei HKL:n tarvitse varastoida tuotteita itse. Silloin tuotteita on helppo hankkia projektiluonteisesti erilaisten tarpeiden mukaan. Suurimman osan tarvikkeista on kestettävä laajat lämpötila-alueet. Tiettyjen tuotteiden pitää olla myös raideliikekaluston käyttöön sertifioituja.

“Yhteistyö BCC Solutionsin kanssa tulee varmasti jatkumaan. He ovat joustava ja asiantunteva kumppani.”

– BCC Solutions tuntee meidän toimintaympäristömme ja tietää tarpeemme. He eivät tarjoa meille sellaisia tuotteita, joita emme tarvitse. Sen sijaan he osaavat ehdottaa meille oikeita tuotteita ja uutuuksia, jotka soveltuvat toimintaympäristömme.

– Yhteistyö BCC Solutionsin kanssa tulee varmasti jatkumaan. He ovat joustava ja asiantunteva kumppani.

BCC Solutions Oy:n tavoitteena on tarjota yhdessä päämiesten ja yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkailleen edistyksellisiä ratkaisuja tietoliikenneverkkojen rakentamiseen ja ylläpitoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi