Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tieto, Mikko Kivelä: ”Palvelu on nopeaa, joustavaa ja tehokasta”

Tieto on tällä hetkellä Pohjoismaiden johtava ohjelmisto- ja palvelualan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen erilaisia pilvipalveluita kansainvälisesti. BCC Solutions toimittaa Tiedolle yrityksen palveluratkaisuissa tarvittavia verkkolaitteita, kaapeleita sekä muita tarvikkeita.

Tieto tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ratkaisuja. Mikko Kivelä toimii Tiedolla teknisenä arkkitehtina. Hän työskentelee Tiedon Tampereen toimipisteellä.

– Tieto ja BCC Solutions ovat tehneet yhteistyötä nyt noin neljän vuoden ajan, Kivelä muistelee.

– Viemme pilvipalveluita asiakkaiden tiloihin. Käytännössä viemme rautaa asiakkaiden sivuille, asennamme palvelut ja luomme ympäristön asiakkaalle valmiiksi. Palveluratkaisuihimme tarvitaan kaikenlaista kaapelointia. BCC Solutions on profiloitunut meille hyväksi kumppaniksi, Kivelä kertoo.

“Yhteistyö heidän kanssaan on sujunut hyvin. Olen kokenut, että siinä kohtaa kaikki – joustavuus, hinta, toimitusten nopeus sekä luotettavuus.”

”Yhteistyö heidän kanssaan on sujunut hyvin”

Kaapeleiden lisäksi BCC Solutions toimittaa Tiedolle tarvittaessa myös verkkolaitteita, SFP-moduuleita sekä muita tarvikkeita ja laitteita. Kivelän mukaan BCC Solutions on pystynyt toimittamaan heille kaiken tarvittavan. Jos jotakin tuotetta ei ole ollut valmiina valikoimassa, on se etsitty ja toimitettu.

– Yhteistyö heidän kanssaan on sujunut hyvin. Olen kokenut, että siinä kohtaa kaikki – joustavuus, hinta, toimitusten nopeus sekä luotettavuus. Kaikki on toiminut tähän mennessä hyvin, Kivelä kiteyttää.

Toimitukset kaikkialle maailmaan

Tieto toimii kansainvälisesti ja tarjoaa palveluitaan asiakkailleen ympäri maailman. BCC Solutions toimittaa kaapelit ja muut tarvikkeet tilauksesta riippuen mihin maailmankolkkaan tahansa. BCC Solutionsin toimintaa Kivelä kuvailee yleisesti luotettavaksi sekä joustavaksi.

– Toimitukset ovat toimineet hyvin maailmanlaajuisestikin. Joustavuus, toimitusten varmuus ja luotettavuus ovat olleet ne päätekijät, miksi minä olen suosinut BCC Solutionsia, Kivelä sanoo.

– Voin jättää toimituksista murehtimisen pois. Voin luottaa siihen, että kaapelit ja muut tarvikkeet ovat oikeita, eli sitä, mitä olemme tilanneetkin, hän lisää.

”Palvelu on nopeaa, joustavaa ja tehokasta”

BCC Solutionsin asiakaspalvelu on ollut Kivelän mielestä nopeaa. Kiireisissä ja akuuteissakin tilanteissa on BCC Solutions onnistunut vastaamaan Tiedon pyyntöihin hänen mukaansa todella nopeasti.

– BCC Solutions on luotettava ja nopea toimija, joka on myös hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä, Kivelä sanoo.

– Palvelu on nopeaa, joustavaa ja tehokasta siinä samalla. Olen ollut tyytyväinen!

BCC Solutions Oy:n tavoitteena on tarjota yhdessä päämiesten ja yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkailleen edistyksellisiä ratkaisuja tietoliikenneverkkojen rakentamiseen ja ylläpitoon.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi