Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

“Bilot todella pyrkii tekemään työntekijän olon hyväksi”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Senior Architect Mikko Mattila on tehnyt pitkän uran analytiikan parissa. Hän aloitti Bilotilla vuonna 2011 ja on ehtinyt toimia monissa erilaisissa tehtävissä aina tiimin vetäjästä tekniseen arkkitehtiin. Bilot on mahdollistanut hänelle niin henkilökohtaisen kehittymisen kuin myös oleellisen vanhan osaamispohjan säilyttämisen.

Käytännössä Mikko on tehnyt alan töitä jo 23 vuotta. Alkujaan hän ei ollut omien sanojensa mukaisesti lainkaan tietotekninen henkilö, vaan tuotantotalouden diplominsinööri, jonka oli määrä lähteä paperi-insinööriksi. Muutaman vuoden kuluttua Mikko päätti kuitenkin hypätä IT-alalle.

– Kolmikymppisenä oli henkilökohtaisesti palkitsevaa toimia tiimin vetäjänä ja se aiemmilla työnantajilla alkanut rooli jatkuikin suoraan myös Bilotille tullessa, Mikko muistelee.

– Toimin ennen Bilotille tuloa ensimmäiset kymmenen vuotta myynnin ja myynnin tuen parissa. Viisi vuotta olin myös erilaisissa tiimien veto- ja koordinointirooleissa. Bilot-vuosien aikana olen siirtynyt vähitellen ihmisten johtamisesta nykyisellään itselleni mielenkiintoisempaan roolin tekniseksi arkkitehdiksi ja syväosaajaksi sekä sparraamaan nuorempia, Mikko jatkaa.

Tasapaino uuden ja vanhan välillä

Mikko hakeutui Bilotille aikoinaan siksi, että Bilotin toiminta-alue vastaisi parhaiten sitä osa-aluetta, jonka hän parhaiten hallitsi. Bilot oli hänelle jo valmiiksi ikäänkuin teknologinen koti ja samalla myös alan vahvin toimija.

– Tuntui vähän siltä kuin olisi kotiin tullut. Toisaalta viimeisten vuosien aikana olen taas halunnut lähteä myös niin sanotusti erkaantumaan perinteisestä teknologisesta kodistani. Bilot on antanut minulle siihen hyvät mahdollisuudet ja vapaudet, Mikko kiittelee.

– Samalla olen kuitenkin saanut säilyttää sen vahvan historiallisen pohjan, joka minulla on. Vanha koti oli ehkä vähän liiankin tuttu. Bilotilta voi löytää aika hyvän tasapainon, jota pystyy säätelemään ajankohdan ja trendien mukaan, Mikko kuvailee.

Työntekijän tyytyväisyys kantaa

Parasta Bilotilla työskentelyssä on Mikon mielestä hyvä työyhteisö ja ammattitaitoiset kollegat. Hän kokee, että Bilotin toiminnassa on sopivassa suhteessa tavoitteellisuutta ja “jalat maassa” -asennetta. Tavoitehakuisuuden ja turvallisuuden välillä on sopiva tasapaino.

– Työstä tekee merkityksellistä se, että pyrimme tekemään asiakkaille hyvää ja laadukasta jälkeä sekä tuottamaan asiakkaiden rahoille vastinetta. Toimimme reilun pelin hengessä, Mikko sanoo.

– Voin suositella Bilotia lämpimästi kaikille alan ammattilaiselle hyvänä ja reiluna työnantajana. Bilot todella pyrkii tekemään työntekijän olon hyväksi ja saada työntekijän viihtymään. Yritys on työntekijän puolella ja laskee voimakkaasti sen varaan, että työntekijän tyytyväisyys kantaa ja on kaikkein hedelmällisintä kaiken toiminnan kannalta, Mikko summaa.

Bilot on itsenäinen, luova ja aidosti asiakaskeskeinen liiketoiminnan teknologiayhtiö Suomesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.