Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

“Yhdessä olemme onnistuneet tekemään asioita hyvin”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Millog tuottaa kunnossapito- ja elinkaaren hallintapalveluita muun muassa Suomen Puolustusvoimille.  Bilotin kanssa Millog on muun muassa kehittänyt raportointiaan ja päivittänyt tietovarastoaan. Yhteistyö perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Turhaa byrokratiaa ei ole, vaan töitä voidaan tehdä yhdessä hyvin joustavasti.

– Olemme Puolustusvoimien strateginen kumppani. Samalla Puolustusvoimat on meidän suurin asiakkaamme. Muidenkin asiakkaidemme toiminta keskittyy pääsääntöisesti turvallisuuskriittiselle sektorille, kertoo Millogin SAP-pääkäyttäjä Tuomas Reijonen.

Osaajat oikeisiin asioihin

Bilot ja Millog ovat tehneet yhteistyötä aina vuodesta 2016 alkaen. Tähän mennessä yhteistyö on pitänyt sisällään niin raportoinnin ja analytiikan kehitystä kuin tietovaraston version päivitystä.

– Monikin asia on näiden vuosien varrella muuttunut. Tekniikka on kehittynyt ja uusia versioita on tullut. Olemme ottaneet käyttöön myös uuden HANA-tietokannan. Yhteistyömme sai alkunsa SAP:n BO-raportoinnin käyttöönotosta. Sen jälkeen olemme saaneet yhdessä aikaan paljon hyviä ja toimivia ratkaisuja, Reijonen kertoo.

– Etsimme sellaisia osaajia, jotka voisivat viedä näiden ratkaisujen käyttöönoton läpi onnistuneesti. Bilotilta on aina löytynyt osaajat oikeisiin asioihin. Tavoitteenamme on tehdä yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Olemme tyytyväisiä siihen, että sellaisia on kyllä Bilotilta löytynyt. Meidän ei ole tarvinnut huokailla ja todeta, että tämä konsultti on nyt ihan kuutamolla. Bilotin standardit ovat korkeat, Reijonen hymyilee.

Ylläpito onnistuu itse

Käytännössä Millog pystyy itse arjessaan ylläpitämään Bilotin ratkaisuja. Bilotin kanssa on tehty rajanveto, että sen jälkeen kun Bilot on rakentanut pohjan ja tietomallin valmiiksi, vastaa ylläpidosta Millog itse.

– Käyttöönoton jälkeen me tietysti tarpeen mukaan kehitämme ratkaisua eteenpäin ja teemme muutoksia. Silloin olemme taas yhteydessä Bilottiin, Reijonen sanoo.

– Yhteistyömme on mutkatonta ja miellyttävää. Tässä suhteessa ei ole mitään ryppyjä. Kaikki projektit ovat menneet maaliin sovitussa aikataulussa ja budjetissa, Reijonen toteaa.

“Olen yhteistyöhömme todella tyytyväinen”

Sujuvan ja rypyttömän yhteistyön taustalla on vahva molemminpuolinen luottamus. Mitään turhaa byrokratiaa ei ole, vaan kun on tarve tehdä, voidaan siihen reagoida nopeasti puolin ja toisin.

– Voisin kyllä suositella Bilotia mille tahansa yritykselle, joka tekee töitä raportoinnin ja analytiikan saralla. Minulla on heistä vain positiivisia kokemuksia. Olen yhteistyöhömme todella tyytyväinen. Yhdessä olemme onnistuneet tekemään asioita hyvin, Reijonen summaa.

Bilot on itsenäinen, luova ja aidosti asiakaskeskeinen liiketoiminnan teknologiayhtiö Suomesta.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.