Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

”Biltemassa on kattava valikoima kaikenlaista tarpeellista”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Biltema on helsinkiläisille Timolle ja hänen pojalleen Leolle tuttu kauppa. Ostoksilla on käyty useasti. Yleensä matkaan tarttuvat erilaiset työkalut. Tuotteiden hinta-laatusuhde on Timon mukaan ihan hyvä ja valikoima kattava.

Timo ja hänen poikansa Leo pysähtyivät Riihimäen Biltemaan matkallaan Helsingistä Tampereelle.

– Olemme matkalla Kaanaaseen katsomaan rallicrossia ja pysähdyimme tänne ostoksille, Timo kertoo.

Vedenpoistokouru kesämökille löytyi Riihimäeltä

Ennen lähtöä Timo oli katsonut Bilteman verkkokaupasta, että kesämökille tarvittava vedenpoistokouru oli saatavilla sopivasti Riihimäen myymälästä. Helsingin myymälässä sitä ei sillä hetkellä ollut, joten matkalla Tampereelle oli helppo pysähtyä Riihimäen Biltemassa.

“Biltemassa on kattava valikoima kaikenlaista tarpeellista.”

– Biltema on ihan tuttu kauppa. Olen käynyt eri myymälöissä useita kertoja ostoksilla, hakemassa milloin mitäkin. Usein olen ostanut työkaluja, Timo sanoo.

Toimivia tuotteita sopivalla hinnalla

Timo kokee, että Bilteman tuotteiden hinta-laatusuhde on ihan hyvä. Tuotteet ovat olleet myös toimivia, eikä mitään sen suurempia ongelmia ole ollut.

– Biltemassa on kattava valikoima kaikenlaista tarpeellista. On työkaluja ja tarvikkeita. Kotiin ja toimistoonkin löytyy kaikenlaista tavaraa, Timo summaa.

– Vaikka nimestä voisi kuvitella, että täällä olisi pelkkiä autotarvikkeita, niin kyllä täällä on paljon muutakin, Timo toteaa.

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Biltemalla on Suomessa 15 tavarataloa, sekä verkkokauppa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.