Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Harrastelijalle sopiva hintataso ja toimivat tuotteet

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Riihimäellä asuva Kari on hankkinut Riihimäen Biltemasta monipuolisesti muun muassa erilaisia työkaluja ja rakennustarvikkeita. Valikoima on hänen mielestään hyvä ja hintataso harrastelijakäyttöä ajatellen sopiva.

Kari on tällä hetkellä eläkkeellä. Iso osa ajasta menee lastenlasten kanssa. Lisäksi hän myös rakentaa ja remontoi. Tällä kertaa Kari onkin tullut hakemaan Biltemasta rakennustarvikkeita kesämökille.

– Olemme tekemässä mökillä lattiaa ja laitoimme alapohjaan hieman lisää tuuletusta. Hain sitä varten sopivaa putkea. Emäntä otti kesäksi myös hieman kertakäyttöastioita, Kari kertoo.

“Olen saanut täällä myös mukavasti apua, jos olen esimerkiksi ihmetellyt, että mistä jokin tietty tuote löytyy.”

”Minun mielestäni tuotteet ovat viime vuosina olleet kunnossa”

Vuosien varrella on Kari ostanut Riihimäen Biltemasta tuotteita hyvin laaja-alaisesti. Rakennustarvikkeiden ja työkalujen lisäksi on hankittu myös koti- ja toimistotarvikkeita. Valikoima on hänen mielestään kattava ja moottoritien liittymän läheisyydessä sijaitsevaan myymälään on helppoa saapua.

– Tällaiseen harrastelijakäyttöön myös hintataso on ihan hyvä. Työkalut kun eivät olet koko ajan täysillä käytössä, vaan niitä tarvitaan vain silloin tällöin, Kari sanoo.

– Olen saanut täällä myös mukavasti apua, jos olen esimerkiksi ihmetellyt, että mistä jokin tietty tuote löytyy, hän jatkaa.

– Biltemalla on ehkä jossain päin ollut sellainen halpakaupan maine, mutta minun mielestäni tuotteet ovat viime vuosina olleet kunnossa. En koe tehneeni epäonnistuneita ostoksia muuten kuin siten, että olen joskus ostanut jotakin sellaista, mitä en tarvitse, Kari naurahtaa.

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Biltemalla on Suomessa 15 tavarataloa, sekä verkkokauppa.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.