Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Kimmo Arstio: ”Olen saanut kaikki palvelut, joita televisionkatsojana osaan kuvitella ja vaatia”

Kimmo Arstio on kemiläinen toimittaja ja eläkeläinen. Hän harrastaa aktiivisesti liikuntaa ja tunnustautuu television suurkuluttajaksi sekä intohimoiseksi penkkiurheilijaksi. Kimmo on ollut Canal Digitalin asiakas jo kymmenen vuoden ajan, ja saamaansa palveluun hän on ollut erittäin tyytyväinen.

Kimmosta tuli Canal Digitalin asiakas laajan urheilutarjonnan ja tavallista paremman kuvanlaadun takia.

– Oikeastaan en lähtenyt alun perin hankkimaan kanavapakettia, vaan kuvanlaatua. Suivaannuin kaapelitelevision huonoon kuvanlaatuun ja hankin satelliittivastaanottimen heti kun se oli mahdollista. Vasta silloin oikeastaan tajusin, kuinka hyvälaatuista televisiokuva voi olla. Kuvasta ja yksityiskohdista saa hyvin selvää katseluetäisyydestä riippumatta, Kimmo toteaa.

– Olen intohimoinen jalkapallon ystävä ja erityisesti Valioliigan näkeminen merkitsee minulle erittäin paljon. Urheilutarjonta on muutenkin hyvä; näen Valioliigan lisäksi La Ligan, Serie A:n ja Formula 1:n. Myös elokuvatarjonta miellyttää, sen takia minulla on Total- eikä pelkkä urheilupaketti, hän jatkaa.

Lisäarvoa tuo erinomainen mobiilisovellus

Erityistä kiitosta saa Canal Digitalin mobiilisovellus, jonka avulla lähetyksiä pystyy katsomaan ajasta ja paikasta riippumatta.

– Se on erinomainen sovellus, ja pystyn katsomaan lähetyksiä television lisäksi kannettavalla tietokoneella ja tabletilla. Lähetyksiä on mahdollista tallentaa etäohjauksella, ja sovelluksella voi myös katsoa tallennettuja ohjelmia sekä Canal Digitalin ohjelmakirjastoa, Kimmo kertoo.

Myös asiakaspalvelu on toiminut erittäin hyvin.

– Asiakaspalvelu on ollut erinomaista. Jos johonkin asiaan ei ole pystytty heti vastaamaan, siitä on otettu selvää ja minulle on soitettu takaisin. Olen saanut kaiken tarvitsemani avun nopeasti ja luotettavasti, Kimmo toteaa.

Kattava kokonaispaketti ja tyytyväinen asiakas

“Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, miten minua on asiakkaana kohdeltu.”

Kimmo on ollut Canal Digitalin toimintaan kaikilta osin tyytyväinen.

– Kotona viihtyminen on niin tärkeä asia, että siihen panostaa mielellään. Olen saanut kaikki palvelut, joita televisionkatsojana osaan kuvitella ja vaatia. Vaimoni varmaan sanoisi, että ehkä jopa liikaakin, Kimmo sanoo pilke silmäkulmassa.

– Erityisen tyytyväinen olen ollut siihen, miten minua on asiakkaana kohdeltu. Olen tuntenut itseni huomioon otetuksi ja palvelluksi, mikä on minulle henkilökohtaisesti kaikkein tärkein asia. Kokonaisuutena olen ollut niin tyytyväinen, etten osaa parempaa olla vailla, Kimmo toteaa lopuksi.

Monipuolisin ja kuvanlaadultaan paras ohjelmasisältö koko Suomeen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi