Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Riitta-Liisa ja Toni Roponen: ”Canal Digitalilla tekniikka pelaa, ja tarjonta on huippuluokkaa”

Roposten hiihtopariskunta keskittyy päivisin harjoitteluun ja rentoutuu iltaisin elokuvien, urheilun sekä televisiosarjojen äärellä. TV-operaattorikseen he ovat valinneet Canal Digitalin. Erityisesti suoratoistopalvelu ja mobiilisovellus ovat kovassa käytössä.

Pariskunta on ollut Canal Digitalin asiakkaana vuoden ajan. Vinkin TV-palveluntarjoajasta he saivat alun perin ystäviltään.

– Halusimme toimivan ratkaisun tänne taajaman ulkopuolelle. Ystävämme olivat tyytyväisiä, joten niinpä mekin päätimme valita Canal Digitalin, Riitta-Liisa kertoo.

– Canal Digitalin kanavapaketeissa yhdistyvät urheilu ja elokuvat samassa
kokonaisuudessa. Varsinkin talviurheilulajit sekä Formula 1 kiinnostavat. Katsomme myös elokuvia laajalla skaalalla, niin hyviä kuin huonoja, Toni sanoo pilke silmäkulmassa.

Mobiilisovellus olennaisena osana kokemusta

“Matkustamme todella paljon ympäri Suomen, ja Canal Digitalin tarjonta on aina mukana mobiilisovelluksen kautta.”

Erityistä kiitosta saa Canal Digitalin mobiilisovellus. Riitta-Liisa viettää paljon aikaa harjoitusleireillä, ja mukana kulkeva viihdepaketti on osoittautunut oivaksi kumppaniksi.

– Matkustamme todella paljon ympäri Suomen, ja Canal Digitalin tarjonta on aina mukana mobiilisovelluksen kautta. Elokuvia ja sarjoja voi katsella esimerkiksi leireillä sekä pidemmillä automatkoilla. Ja kyllähän se on helppoa, kun ei aina tarvitse mennä television ääreen, vaan viihdettä voi katsoa puhelimesta, Riitta-Liisa sanoo.

Pariskunta käyttää suoratoistopalvelua mobiilisovelluksella myös kotiolosuhteissa päivittäin. Erityisesti illat ennen nukkumaanmenoa ovat olleet otollista aikaa elokuvien katselulle.

– Meille elokuvien katselu on ollut hyvä tapa saada unenpäästä kiinni. Onhan se mukavaa, kun elokuvia voi katsella omassa sängyssä puhelimelta ennen nukahtamista, Toni toteaa.

Kattava paketti elokuvia, sarjoja ja urheilua

“Canal Digital tarjoaa laajan kattauksen elokuvia ja urheilua. Kombinaatio on meille hyvä.”

Canal Digitalin tarjoama kokonaisuus on toiminut niin hienosti, ettei asiakaspalveluyhteydenotoille ole tullut tarvetta. Tarjonta on laajaa niin urheilussa, elokuvissa kuin televisiosarjoissa. Positiivisten kokemustensa myötä pariskunta voisi suositella Canal Digitalin palveluja myös muille.

– Kaiken kaikkiaan olemme olleet todella tyytyväisiä. Tekniikka pelaa, ja tarjonta on huippuluokkaa – sitä on jopa enemmän, kuin ehdimme katsoa. Canal Digital tarjoaa laajan kattauksen elokuvia ja urheilua. Kombinaatio on meille hyvä, pariskunta toteaa lopuksi.

Monipuolisin ja kuvanlaadultaan paras ohjelmasisältö koko Suomeen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi