Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Kenneth Björkskog: “Caravanlandialla on kattava palvelukokonaisuus”

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Kokkolassa asuvan Kenneth Björkskog on ollut karavaanari vuodesta 1986 lähtien. Vaimonsa Vivanin kanssa he ovat reissanneet asuntoautoilla ympäri Eurooppaa. Kaksi viimeisintä asuntoautoaan on pariskunta ostanut Caravanlandialta, joka vastaa myös heidän asuntoautonsa huoltotöistä. Kenneth kiittää Caravanlandia hyvästä ja ystävällisestä asiakaspalvelusta sekä kattavasta palvelukokonaisuudesta.

Tällä hetkellä Pohjoismaisen Karavaanarineuvoston puheenjohtajana toimiva Kenneth Björkskog on asioinut Caravanlandian kanssa aivan yrityksen alkuajoista lähtien. Kolmisen vuotta sitten etsi pariskunta uutta asuntoautoa ja sopiva malli löytyi Caravanlandialta. Ennen sitä oli Kenneth ostanut Caravanlandialta muun muassa erilaisia tarvikkeita ja varaosia.

– Heillä sattui olemaan meitä miellyttävä malli myytävänä ja siitä sitten lähdettiin kauppoja tekemään, Kenneth muistelee.

– Sain ystävällistä ja hyvää palvelua. Ainahan sitä kun kauppoja tekee niin on eri näkemyksiä siitä mikä on oikea hinta, mutta hyvään lopputulokseen päästiin, Kenneth naurahtaa.

“Huoltopuolikin on kunnossa”

“Sekä takuu- että muut huollot ovat toimineet erittäin hyvin!”

Kenneth ja Vivan ovat reissanneet asuntoautollaan aina Ranskaan asti. Lisäksi he ovat käyneet pariin kertaan myös Hollannissa ja kierrelleet paljon pohjoismaissa. Ensimmäisen asuntoauton oston jälkeen on Caravanlandia vastannut myös auton tarvitsemista huolloista.

– Sekä takuu- että muut huollot ovat toimineet erittäin hyvin! Huoltopuolikin on kunnossa, Kenneth kiteyttää.

Kattava palvelukokonaisuus autoista ja vaunuista varaosiin

“Jos harkitsee auton tai vaunun ostoa, niin suosittelen heiltä katsomaan! Myyntipuoli pelaa ja huoltopuoli myös oston jälkeen.”

Viime talvena osti pariskunta jälleen Caravanlandialta uuden asuntoauton. Auto on malliltaan pitkälti samanlainen kuin edeltäjänsä, mutta täysintegroitu ja hieman pidempi. Uusi auto sopi paremmin vastaamaan Kennethin ja Vivanin toiveita sekä käyttöä. Caravanlandia vastaa jälleen myös uuden auton huolloista.

– Caravanlandialla on kattava palvelukokonaisuus aina asuntoautoista ja -vaunuista sekä huolloista erilaisiin varaosiin ja tarvikkeisiin. Jos harkitsee auton tai vaunun ostoa, niin suosittelen heiltä katsomaan! Myyntipuoli pelaa ja huoltopuoli myös oston jälkeen, Kenneth kertoo.

Kokkolassa toimiva Caravanlandia myy uusia Bürstner-, Dethleffs- ja Sunlight-matkailuautoja ja -vaunuja. Varastossa on lisäksi aina kattava uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvon valikoima. Caravanlandialta on saatavilla myös huolto-ja varaosapalvelut kaikille merkeille sekä laaja tarvikevalikoima.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.