Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

Yhden miehen tivoli liikkuu sujuvasti Tammisaaresta Tankavaaraan

kokemuksia.fi

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Tivoli Alfred on Suomen ainut yhden miehen tivoli. Mies toiminnan takana on Tapio Alfred Ruotsalainen. Hänen työnsä on hyvin liikkuvaa ja tivolin voi tavata eri puolilta Suomea tapahtumista ja markkinoilta. Matkat Ruotsalainen taittaa Caravanlandiasta ostetulla punaisella Sunlight Cliff -retkeilyautolla.

Ruotsalainen kuuluu perinteikkääseen pienyrittäjäsukuun. Tivoli Alfredin voi tilata esimerkiksi markkinoille, juhliin ja tapahtumiin. Kokonaisuus räätälöidään tilaajan kanssa yhdessä tapahtuman luonteen ja tarpeiden mukaiseksi.

– Työni on hyvin kokonaisvaltaista ja liikun paljon. Minulla on aina ollut joko pakettiauto tai asuntoauto, jotta saan tavarani liikkumaan, Ruotsalainen kertoo.

Kaikki tarvittava kulkee asuntoautolla ja peräkärryllä

Tivolin voi tilata kaikkialle Suomeen. Koska kyseessä tosiaan on yhden miehen tivoli, on yhden miehen myös oikeasti kyettävä saamaan tivoli pystyyn. Ruotsalaisen apuna on aina tapahtumakohtaisesti tarvittava määrä avustajia.

– Olen vitsaillut, että tivolin voi tavata aina Tammisaaresta Tankavaaraan. Se ei kuitenkaan oikeasti ole vitsi, vaan aivan totta, Ruotsalainen naurahtaa.

– Tämä peltikuorinen Sunlight Cliff on siitä mainio, että sillä pystyn hyvin tekemään tarvikehankintoja ja sukkuloimaan paikasta toiseen. Pystyn myös ottamaan kärryn perään ja vetämään esimerkiksi karuselleja, pomppulinnoja ja catering-tarvikkeita yhdellä kertaa.

Tuotevalikoima ja palvelu vakuuttavat

Ruotsalaisen nykyinen asuntoauto on ensimmäinen auto, jonka hän on ostanut Caravanlandiasta. Ennen auton hankintaa Ruotsalainen oli kuitenkin ostanut aikaisempiin autoihinsa paljon erilaisia tarvikkeita. Myös Caravanlandian huolto ehti tulla tutuksi aiempien asuntoautojen kanssa.

– Caravanlandian tuotevalikoima ja palvelu ovat molemmat varsin vakuuttavia, Ruotsalainen toteaa.

– Autojani on aina varusteltu jollakin tavalla. Tämä nykyinen auto on varustelu kaikilla herkuilla, kuten aurinkopaneelilla, paremmilla ajovaloilla ja tupla-akuilla. Kokkailen ja syön usein autossa, jolloin jääkaappi hyrrää jatkuvasti ja akun kestoon vaikuttava aurinkopaneeli on tärkeä.

Ostamisen helppous saa kiitosta

“Ostamisen helppoutta voi oikeasti korostaa. Voin suositella Caravanlandiaa kyllä ihan kaikille.”

Ruotsalainen on kokenut Caravanlandian toiminnan ja palvelun kokonaisuutena luotettavaksi. Sovitut aikataulut pitävät. Erityisesti kaupanteon helppous saa häneltä kiitosta.

– Ostamisen helppoutta voi oikeasti korostaa. Voin suositella Caravanlandiaa kyllä ihan kaikille. Heiltä löytyy niin hyväkuntoisia käytettyjä autoja kuin uusiakin, Ruotsalainen summaa.

– Olen itse tyytyväinen kokonaisuuteen ja ennen kaikkea tähän autoon. Se on minulle juuri sopiva ja värikin on oikea – aivan punainen, Ruotsalainen virnistää.

Kokkolassa toimiva Caravanlandia myy uusia Bürstner-, Dethleffs- ja Sunlight-matkailuautoja ja -vaunuja. Varastossa on lisäksi aina kattava uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvon valikoima. Caravanlandialta on saatavilla myös huolto-ja varaosapalvelut kaikille merkeille sekä laaja tarvikevalikoima.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi