Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Contesta on luotettava betonintestaaja

Pohjoismaiden suurin valmisbetonitoimittaja Swerock testauttaa betoniaan Contesta Oy:llä. Contestan palveluihin kuuluu muun muassa betoniteknisiä testauspalveluita ja betonirakenteiden kuntotutkimuksia. Swerockin laatupäällikkö Arvi Hokkasen mukaan Contesta on asiantunteva ja luotettavasti toimiva yhteistyökumppani.

Swerockilla on toimintaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Se laajentaa jatkuvasti toimintaansa Suomen markkinoilla. Kilpailijoistaan yritys pyrkii erottautumaan laadulla ja toimitusvarmuudella.

– Betonia testataan, koska betonin on täytettävä sen rakenteelle asetetut vaatimukset, Hokkanen kertoo.

Mittaukset tehdään standardien mukaan

– Käytämme Contestan betonitestauspalveluita, koska palvelu on ollut hyvin nopeaa varsinkin pääkaupunkiseudulla, Hokkanen kertoo.

“Kun testaamme Contestalla betonin koekappaleita, voimme aina luottaa siihen, että kaikki tehdään standardien mukaan.”

Palvelun nopeus on tärkeää, koska silloin tulokset saadaan nopeasti tehtaalle ja voidaan aloittaa omia toimenpiteitä tulosten pohjalta. Swerockin kannalta on tärkeää pystyä osoittamaan asiakkailleen, että betoni on vaatimusten mukaista.

– Kun testaamme Contestalla betonin koekappaleita, voimme aina luottaa siihen, että kaikki tehdään standardien mukaan. Silloin voimme laittaa myös testitulokset suoraan menemään asiakkaillemme, Hokkanen mainitsee.

Kysymyksiin vastataan nopeasti

Hokkasen mielikuva yhteistyöstä Contestan kanssa on positiivinen. Contesta vastaa nopeasti kysymyksiin, ja Hokkanen voisikin suositella Contestaa myös muille alan toimijoille.

– Minulle on muodostunut sellainen mielikuva, että Contesta on luotettava toimija, joka tekee työnsä asiantuntevasti, Hokkanen summaa.

Contesta Oy tarjoaa rakennusmateriaaleihin ja -tuotteisiin sekä uudis- ja korjausrakentamiseen liittyviä tutkimus-, testaus-, laadunvarmistus-, kuntotutkimus- ja kehityspalveluita alan teollisuudelle, yrityksille ja julkiselle sektorille.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.