TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Contribyte tuottaa laadukasta ohjelmisto-osaamista

Vaisala on maailman johtava sään, ympäristön ja teollisuuden mittausratkaisuiden toimittaja. Kansainvälisen yrityksen myynnistä 98 prosenttia menee vuosittain vientiin. Pitkäperinteisen, 80 vuotiaan yrityksen ohjelmisto-osaamisen kehittämisen partneriksi valikoitui Contribyte. Vaisalan tuotekehityspäällikkö Liisa Åström kertoo Contribyten ymmärtäneen tuotekehittäjien kieltä.

Vaisalalla oli tarve kehittää ohjelmisto-osaamista johon he etsivät vetoapua. Contribytesta Vaisalassa kuultiin toiselta liiketoimintayksiköltä, jossa oli ollut jo aiempia kokemuksia kyseenomaisesta yrityksestä.

“He pystyivät pääsemään meidän kanssamme samalle aaltopituudelle.”

– Aika nopeasti kehittyi sellainen luottamus, että nämä ihmiset ovat ohjelmoinnin ammattilaisia ja tuotekehityksen tuntijoita. He pystyivät pääsemään meidän kanssamme samalle aaltopituudelle, kertoo Åström.

Toinen Åströmiä ja Vaisalaa ilahduttanut asia oli se, että kehityshankkeen aikataulu oli tiukka ja uudistuksia haluttiin aikaan nopeasti. Contribyte pystyi Åströmin mukaan vastaamaan tähän tarpeeseen hienosti.

– Yhteen hankkeeseen saimme myös ihan oman resurssin, eli yksi henkilö Contribytelta tuli kahtena päivänä viikossa mukaan meidän toimintaan vakiinnuttamaan sellaisia käytäntöjä, jotka me sitten itse osasimme ottaa haltuun, Åström kertoo.

Vahva osaaminen mahdollisti toimimisen laajalla skaalalla

Yhteistyössä Contribyten kanssa oli erityisen hyvää se, että yritys pystyi toimimaan laajasti Vaisalan organisaation sisällä. Contribyten vahva kokemus ohjelmistosuunnittelusta ja tuotekehityksestä teki vaikutuksen.
Åströmin mukaan Vaisala sai hankkeen mukana hyvin konkreettisia parannuksia, jotka näkyvät tulevaisuuden tuotteissa siten, että ne ovat erityisen hyvin tehtyjä, suunniteltuja ja tulevat ajoissa markkinoille. Tulevaisuudessakin Åström näkee Vaisalan yhteistyössä Contribyten kanssa.

– Kokemukset yhteistyöstä Contribyten kanssa ovat hyviä. Jos vastaava tilanne tulisi eteen, olisimme varmasti yhteydessä heihin, Åström päättää.

Contribyte auttaa menetelmä- ja työkaluriippumattomasti organisaatioita tuottamaan enemmän arvoa digitaalisilla tuotteilla ja palveluilla.

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi