Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI KOKEMUKSIA.FI

Lue lisää

Koulutuksesta hyvä pohja tuotehallinnan ymmärtämiseen

Kaleva Media Oy on laajentunut koko Pohjois-Suomessa toimivaksi monimediataloksi. Perinteisen median hakiessa uusia muotoja on Kaleva Mediassa lähdetty vahvasti mukaan muutokseen. Siinä heitä on tukenut tuotehallinnan koulutuksen järjestänyt Contribyte Oy.

Osana kasvustrategiaa on Kaleva Media ostanut perinteisen median toimijoiden lisäksi myös uusia yrityksiä eri liiketoiminta-aloilta, jotta kokonaistarjoamaa saataisiin kasvatettua. Kaleva Median kehityspäällikkö Eino Järvelän ja teknologia- ja kehitysjohtaja Tommi Silfverhuthin mukaan Contribyten koulutuksesta on ollut apua tuotehallinnan kehittämisessä.

– Lähdimme Contribyten kanssa miettimään yhteistä mallia, jossa saataisiin heidän osaamisensa kohtaamaan meidän tarpeemme. Kiitos heille siitä, kuinka nopeasti he pystyivät vastaamaan tarpeeseemme, Järvelä kertoo.

Asioita käydään läpi keskustellen

– Päädyimme kaksipäiväiseen koulutukseen, josta oli kyllä paljon apua meille. Koulutukseen osallistui meiltä tuotepäälliköitä ja muita tuotteiden parissa työskenteleviä ihmisiä, Järvelä kertoo.

Osa koulutuksesta oli perinteistä kalvojen seuraamista, mutta asioita käytiin läpi paljon myös keskustellen. Contribyte onnistui auttamaan Kaleva Mediaa kokonaisuuden hahmottelussa. Koulutuksen vuoksi Kaleva Medialla osataan nyt aiempaa paremmin keskittyä oleellisiin asioihin, joiden avulla tehdään parempaa tulosta.

– Tuntui, että he ottivat hyvin asioista selvää etukäteen. Vaikka valmistautumisaika oli lyhyt, he olivat selvästi käyttäneet koulutuksen suunnitteluun aikaa ja ottaneet selvää mediapuolesta, Silfverhuth mainitsee.

Koulutuksen myötä kaikki puhuvat samaa kieltä

“Mielestäni Contribytea voi kyllä suositella. Koulutus antaa hyvän pohjan tuotteiden ja tuotehallinnan ymmärtämiseen.”

Koulutuksen myötä Kaleva Median tuotepäälliköt ovat alkaneet puhua asioista samoilla termeillä, ja heidät kaikki on saatu samalle viivalle. Koulutuksen pohjalta on helppo edetä eteenpäin.

– Mielestäni Contribytea voi kyllä suositella. Koulutus antaa hyvän pohjan tuotteiden ja tuotehallinnan ymmärtämiseen, Silfverhuth toteaa.

Contribyte auttaa menetelmä- ja työkaluriippumattomasti organisaatioita tuottamaan enemmän arvoa digitaalisilla tuotteilla ja palveluilla.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

    Saitko hyvää palvelua?
    Kerro se meille.

    Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

    Kiitos viestistasi!
    Palaamme assian mahdollisimman pian.