Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Franchising-yrittäjäpariskunta näkee Subway-ketjun voimavarana

Karoliina ja Jussi Pietikäinen aloittivat Subwayn franchising-yrittäjinä 10 vuotta sitten. Nyt yhteensä seitsemää ravintolaa luotsaava pariskunta näkee franchising-yrittäjyyden hyvänä tapana aloittaa yrittäjyys, varsinkin kun kyseessä on Subwayn kaltainen hyvä ketju.

Subway on noin 45 000 ravintolan kattava franchisingketju, itsenäisen yritysten yhteistyöverkosto. Karoliina ja Jussi Pietikäinen omistavat yhteensä seitsemän Subway-ravintolaa. Suomen puolella ravintolat sijaitsevat Levillä, Torniossa, Kemissä sekä Ruotsissa Bodenissa, Piteåssa ja kaksi Luleåssa.

– Joskus minulta kysytään miksi haluan olla franchising-yrittäjä, joka joutuu maksaa Subwaylle franchisingmaksuja ketjun jäsenyydestä. On kuitenkin paljon vaikeampaa aloittaa ihan tyhjästä. Jos minulla olisi “Karrun patonki”, en usko myyntien olevan ihan samalla tasolla, Karoliina naurahtaa.

Subway tarjoaa rerursseja

Aiemmin Subwaylla työskennellyt Karoliina tarttui tilaisuuteen hankkia oma ravintola 10 vuotta sitten. Keskolla työskennellyt Jussi tuli hommaan mukaan.

– Yrittäjyys on ollut pitkään haaveenani. Päätimme satsata Subwayhin ja tehdä siitä perheyritys. Olemme hankkineet yhteensä neljä ravintolaa, Jussi kertaa.

Subway tarjoaa pariskunnan mukaan helpon tavan aloittaa yrittäjänä.

– Jos on hyvä ketju, tuote ja tunnettuus kunnossa, tällä tavalla on helppo lähteä yrittäjäksi. Näen Subway-ketjun voimavarana. He ovat tehneet tutkimusta ja ohjeistuksia. He tarjoavat todella paljon erilaisia resursseja, jotka on luotu yrittäjää varten, jotta yrittäjä menestyy, Jussi summaa.

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka päätuotteita ovat asiakkaiden valitsemilla täytteillä täytetyt leivät eli subit.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi