Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI TRUSTMARY FINLAND OY.

Lue lisää

Subway franchise on polku kevyen kynnyksen yrittäjyyteen

Oltuaan 20-vuotta töissä pörssiyrityksessä, Mikko Santtila kaipasi elämäänsä uusia tuulia. Mikon vaimo oli huomioinut, että Tuusulasta puuttui kokonaan Subway ravintola, ja ehdotti Mikolle uran vaihdosta Subway-yrittäjäksi. Tutkittuaan ajatusta tarkemmin, alkoi yrittäjyys tuntua oikealta ratkaisulta.

Mahdollisuus toteuttaa itseään ja tehdä jotain omaa kiehtoi yrittäjyydessä. Myös ajatus muiden työllistämisestä tuntui hienolta. Nyt Mikolla on kaksi Subway-ravintolaa, Tuusulassa ja Laajasalossa.

– Näen sen mahdollisuutena, että ei tarvitse olla vain toisen palkkalistoilla ja tehdä mitä he sanelevat. Voin toimia yrittäjänä paljon vapaammin ja samalla saada aikaiseksi jotain omaa, Mikko pohtii.

Ketjulta tukea yrittäjyyteen

Subway on franchise-ketju, ja sen kaikki ravintolat ovat yrittäjien omistamia ja johtamia. Franchise-sopimuksen myötä yrittäjä sitoutuu noudattamaan ketjun sääntöjä ja maksaa ketjulle rojalteja ja markkinointimaksua. Vastineeksi yrittäjä saa valmiiksi mietityn konseptin, sekä valmiita työkaluja yritystoiminnan pyörittämiseen.

– Franchise-sopimus tarjoaa meille esimerkiksi markkinointia ja tuotekehitystä, sekä koulutusta ja tukea kehitykseen, Mikko luettelee.

“Suosittelen ehdottomasti yrittäjyyttä tässä muodossa”

– Suosittelen ehdottomasti tällaista yrittäjyyttä. Tämä on monipuolista työtä, jossa on mahdollisuus kehittää itseään ja oppia myös muista ihmisistä. Samalla tällä saa itselleen elannon, Mikko tuumaa.

Ketju tukee yksityisiä yrittäjiä monellakin tapaa. Intranet toimii laajana tietopankkina, sekä kuukausittaiset käynnit kenttätiimin toimesta tuovat paljon tukea toimintaan. Myös keskusorganisaatiolta saa aina apua, mikäli kysyttävää tulee.

– Mikäli franchising yrittäjyys kiinnostaa, suosittelen lämpimästi tutustumaan asiaan tarkemmin. Leipätyössä.fi sivustolta löytyy laajalti lisäinfoa. Tähän pestiin sopii mainiosti ihminen joka on asiakaslähtöinen, tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa, on tarkka sekä ymmärtää taloudellisen puolen perusteet, Mikko kertoo hymyillen.

Subway on pikaruokaravintolaketju, jonka päätuotteita ovat asiakkaiden valitsemilla täytteillä täytetyt leivät eli subit.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi