Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Delete Group vastaa vaivattomuuden vaatimukseen

Consti on yksi Suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Yli 900 työmaalla vuodessa toimiva yritys vaatii jätehuollon yhteistyökumppaniltaan vastuullista ja huutoon vastaavaa toimintaa. Nämä vaatimukset Delete Group on onnistunut täyttämään.

– Constin ja Deleten välinen sopimus kattaa työmaiden jätehuollon, eli käytännössä jätelavojen toimitukset ja kuljetukset sekä jätteiden käsittelyn ja kierrätyksen. Työmaan näkökulmasta ennen kaikkea aikataulun pitävyys ja sovitun toimintatavan noudattaminen ovat tärkeitä asioita, kertoo Consti Julkisivut Oy:n hankintapäällikkö Raine Hakala.

“Suurimpaan osaan haasteista on yhdessä toimittajan edustajan kanssa pystytty kehittämään ratkaisu.”

Hakalan mukaan yhteistyö Delete Groupin kanssa on helpottanut Constin arkea, sillä yhdellä sopimuksella on voitu hoitaa kattavasti jätehuollon edellä mainitut tarpeet. Delete Group Oy hoitaa Constin jätepalveluita pääkaupunkiseudulla ja Tampereella.

Haasteet ratkaistaan yhteistyössä

Constilla ollaan oltu enimmäkseen tyytyväisiä Deleten palveluihin. Hakala kuitenkin huomauttaa, että ihmisten tehdessä töitä ei haasteita voida aina välttää. Deleten osalta ongelmia on kuitenkin pyritty ratkomaan tehokkaasti.

– Kun epäkohtia on tullut, niin Deleten yhteyshenkilö on pääsääntöisesti ottanut kopin ja jollain tapaa hoitanut suoraan työmaan kanssa asiat kuntoon. Suurimpaan osaan haasteista on yhdessä toimittajan edustajan kanssa pystytty kehittämään ratkaisu, Hakala sanoo.

Tärkeimmät kriteerit toteutuvat

– Constia pörssiyhtiönä kiinnostaa jätteiden kierrätyksessä erityisesti vastuullisuus. Se, että yhteistyökumppanimme on valtakunnallinen firma, joka läpinäkyvästi noudattaa alan koko ajan päivittyviä vaatimuksia, luo luottamusta siitä, että homma toimii toivomallamme tavalla, Hakala toteaa.

Vastuullisuuden lisäksi Consti toivoo yhteistyöltä vaivattomuutta. On tärkeää, ettei Constin työntekijöiden tarvitse käyttää paljoa aikaa jätteiden logistiikasta huolehtimiseen.

– Deleten kanssa yhteistyössä tärkeintä on se, että työmaat pääsevät mahdollisimman vähällä vaivalla ja ajankäytöllä. Nämä tärkeimmät kriteerit ovat toiminnassa toteutuneet, Hakala kiteyttää.

Delete on ympäristöpalveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen puhdistus-, purku- ja kierrätyspalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi