Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Delete mahdollistaa urakehityksen monipuolisten tehtävien parissa

Delete Finland on ympäristöhuollon yritys, jonka palveluihin kuuluvat muun muassa teollisuuden puhdistukset, purkutyöt, sisäilmatutkimukset, asbestipurku ja kierrätys. Aikoinaan imuauton ratissa Deletellä aloittanut Jukka Kolmonen työskentelee nyt Keski-Suomen yksikön päällikkönä Jyväskylässä.

Kolmosen työnkuva on laaja. Työhön kuuluu esimerkiksi päivittäistä ajojärjestelyä, laskujen hyväksyntää, tarjouslaskentaa ja niin edelleen. Käytännössä iso osa arjesta on asiakkaiden ongelmien ratkaisemista. Parasta työssä on Kolmosen mukaan se, että hän saa tehdä sitä omalla tavallaan.

– Vapaus näkyy päivittäisessä työn suunnittelemisessa ja ajojärjestelyssä. Siinä ei seurata valmista kaavaa ja listaa, vaan saa itse keksiä, miten työt järjestää, Kolmonen kertoo.

– Pääsen toteuttamaan itseäni ja saan vapaat kädet, Kolmonen toteaa.

Etenemismahdollisuuksia ja koulutusta on tarjolla mielenkiinnon mukaan

“Olen varmaan aika hyvä esimerkki siitä, että etenemismahdollisuuksia on kyllä.”

Kolmonen on ollut talossa nyt yhteensä yhdeksän vuotta. Vuonna 2010 hän aloitti imuauton kuskina. Siitä hän eteni työnjohtajaksi ja lopulta Keski-Suomen yksikön päälliköksi.

– Olen varmaan aika hyvä esimerkki siitä, että etenemismahdollisuuksia on kyllä, hän hymyilee.

– Delete tarjoaa myös työtä tukevaa koulutusta. Yksikön vetäjäksi ryhtyessäni kävin esimerkiksi esimiesvalmennuksessa. Valmennus antoi reppuun hyviä eväitä tulevaa varten, Kolmonen sanoo.

”Minut saavat viihtymään työkaverit ja työn mielekkyys”

Deletellä pidetään työntekijöistä hyvää huolta. Kolmosen mukaan esimerkiksi turvallisuuteen panostetaan vahvasti. Myös koulutukseen ja perehdytykseen on panostettu paljon.

– Turvallisuus on meidän tekemisessämme kyllä ihan ykkösasia. Meillä on myös huikea työterveyshuolto ja erilaisia etuisuuksia, kuten sporttipassi. Hyvinvointia ja liikkumista tuetaan hyvin myös vapaa-ajalla, Kolmonen painottaa.

– Minut saavat viihtymään työkaverit ja työn mielekkyys. Olen joskus miettinyt sitä, että mikä tässä nyt on niin mielekästä ja minkä takia tänne on aina niin mukava tulla. Olen tullut siihen tulokseen, että kyllä sen täytyy tuo kokonaisuus olla sitten, Kolmonen naurahtaa.

Delete on ympäristöpalveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen puhdistus-, purku- ja kierrätyspalveluita.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi