Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Ammattiylpeys tuo hyvän fiiliksen

Aino Härkönen työskentelee Destia Oy:llä siltatyönjohtajana. Hänen työtehtäviinsä kuuluu esimerkiksi erilaisten siltakohteiden vetämistä ja laatudokumenttien seurantaa. Ainon polku Destialla alkoi kesätöiden kautta, ja siitä lähtien hän on tehnyt työtään ammattiylpeydellä.

Aino työskentelee tällä hetkellä Vt 5 Mikkeli–Nuutilanmäki -projektissa, jossa parannetaan vitostietä. Suurin osa uudesta tiestä rakennetaan maastokäytävään metsän keskelle. Yhteensä projektiin kuuluu 23 kilometriä.

– Saan työstäni todella hyvän fiiliksen. Teen tätä ammattiylpeydellä. Kun tehtäväksi tulee esimerkiksi kannenvalu, ajattelen että ei hitto, minä saan olla tässä mukana ja tämä on mahtavaa, Aino iloitsee.

Siltatyö on tarkkaa puuhaa

“Saan työstäni todella hyvän fiiliksen. Teen tätä ammattiylpeydellä.”

– Minulle kuuluu tässä projektissa parin siltakohteen vetäminen. Kun siltaan on päällysrakenne valettu ja eristystyöt ja muut varustelutyöt alkavat, nekin kuuluvat minulle, Aino mainitsee.

Aino huolehtii myös laatudokumenttien seurannasta eli varmistaa sen, että kaikki tarvittava on tehty tai tullaan tekemään. Työajasta noin puolet ollaan maastosta ja puolet tietokoneen ääressä. Usein häneltä pyydetään apua, ja esimerkiksi erilaisia siltatöihin liittyviä Exceleitä saatetaan täyttää yhdessä avunpyytäjän kanssa.

– Siltatyö on aika tarkkaa puuhaa. Esimerkiksi betonilla läträäminen näyttää helpolta, mutta siinä pitää olla hyvin tarkka, ja sää vaikuttaa työskentelyyn paljon, Aino toteaa.

Matka jatkui kesätöistä

Aino aloitti Destialla alun perin kesätyöntekijänä. Kesätöissä pääsi näkemään erilaisia projekteja, joista oppi todella paljon.

– Tulin kesätöihin insinöörioppilaaksi, ja sitten yhtäkkiä olinkin siltatyönjohtaja. Ensimmäisenä työpäivänä täällä kollega kysyi, olisiko kiinnostuneita siltatyön puolelle. Silloin nostin käteni ylös, ja tässä sitä ollaan, Aino muistelee.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi