Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Annsofi Kreivi: “Nautin työskentelystäni Destialla”

Annsofi Kreivi työskentelee Destialla työmaainsinöörinä. Työmaainsinöörin työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja työssä pääsee myös mahdollisuuksien mukaan halutessaan etenemään. Parasta Annsofin mielestä on kuitenkin Destian hyvä porukka.

Destia Oy on valtakunnallinen infra-alan palveluntuottaja. Annsofi työskentelee Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueella. Parhaillaan hän on töissä Lahdessa Ranta-Kartanon työmaalla.

– Tarkoituksena on rakentaa pari uutta katua ja kunnostaa olemassa olevia katuja sekä katurakenteita, Annsofi kertoo.

Monipuoliset tehtävät tekevät työstä mielekästä

Annsofi aloitti Destialla vuonna 2015. Työmaainsinöörin työnkuva on hänen mukaansa hyvin monipuolinen. Vaikka työmaainsinööri niin sanotusti toimistotyöntekijä onkin, pääsee Annsofi silti myös työmaille. Isossa talossa on mahdollisuus myös edetä.

– Kaikista mahtavinta ja mielekkäintä minulle tässä työssä on se, että työtehtävät ovat tosiaan monipuolisia. Ei ole sitä yhtä tehtävää, jonka parissa työskentelisi päivästä toiseen, Annsofi sanoo.

– Sitä saa oikeasti myös jalkautua ulos, eikä tarvitse välttämättä istua kauniina kesäpäivinä koko päivää työmaatoimistossa, Annsofi jatkaa.

Parasta työssä on hyvä porukka

“Ei ole päiviä, jolloin pohtisi, että vitsi kun joutuu taas menemään töihin.”

Työporukkaansa Annsofi kuvailee tsemppaavaksi ja todella positiivisessa hengessä toimivaksi. Parasta Destialla työskentelyssä onkin hänen mukaansa juuri hyvä porukka. Myös esimiehet ovat todella kannustavia ja ymmärtäväisiä, ja heidän kanssaan on helppo keskustella asiasta kuin asiasta.

– Ei ole päiviä, jolloin pohtisi, että vitsi kun joutuu taas menemään töihin, Annsofi naurahtaa.

– Nautin työskentelystäni Destialla. Se on se, mihin kaikki kiteytyy, Annsofi toteaa.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi