Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

Destialaisia yhdistää tekemisen into

Henna Pasi työskenteli Destialla aluksi opintojen ohella. Valmistuttuaan hän sai tutusta paikasta vakituisen työpaikan. Työssään Hennaa inspiroivat vanhemmat kollegat, jotka yhä vuosikymmeniä työskenneltyään ovat innostuneita omasta työstään.

Destia laajentaa tällä hetkellä Pirkkalan lentokenttää, jotta sillä voivat tulevaisuudessa liikennöidä aiempaa suuremmat koneet. Henna Pasi toimii Destialla työnjohtajana Länsi-Suomen alueella. Työnkuvaan kuuluu laajasti erilaisia tehtäviä, kuten laatudokumentaatiota, työmaan talouspuolen silmälläpitoa ja erilaisten hankintojen tekemistä.

– Olen sellainen monitoimi-ihminen täällä. Teen kaikkea työnjohtoon liittyvää, Henna naurahtaa.

Urakehitystä tuetaan Destialla

Destialla on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen. Tämä näkyy Hennan kohdalla jo niin, että hän pystyi valmistuessaan siirtymään opintojen ohella tehdystä osa-aikaisesta työstä vakituiseen työpaikkaan Destialla.

– Tulin Destialle vuonna 2014. Tein töitä koulun ohella vuonna 2017 tapahtuneeseen valmistumiseen saakka, Henna kertoo.

Hennalla on ollut Destialla kolme eri esimiestä. Hän kertoo tulleensa kaikkien kanssa hyvin toimeen.

– Nykyinenkin esimies on omaan tilanteeseeni todella sopiva. Hän kannustaa, antaa vastuuta ja auttaa eteenpäin, Henna kuvailee.

Vanhemmat kollegat inspiroivat

Henna nauttii siitä, että Destialla on töissä hyvin monenlaisia ihmisiä, joita kaikkia yhdistää kiinnostus omaan työhönsä. Vuosikymmeniäkin työelämässä olleet kollegat innostuvat tekemisestään.

– Toivon, että itsellänikin on sitten vuosikymmenten päästä se oma juttu, jonka tekemisestä innostun samalla tavalla kuin he nyt, Henna sanoo.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi