Kokemuksia.fi kertoo puolueettomasti yritysten asiakkaiden palvelukokemukset. Lue lisää.

TÄMÄN ASIAKASKOKEMUKSEN ON TUOTTANUT PUOLUEETTOMASTI SUOMEN ASIAKASKOKEMUKSET OY.

Lue lisää

“Destialla on mielestäni hyvät mahdollisuudet kehittyä”

Työpäällikkö Ville Mäki-Lohiluoma aloitti Destialla ensimmäisen kerran 15-vuotiaana kesätyöläisenä. Hän on ollut Destialla töissä nyt yhteensä 20 vuotta. Vaihtelevat tehtävät ovat tarjonneet hyvät mahdollisuudet kehittyä, mennä ja tehdä.

– 6-vuotiaana pääsin Seinäjoen ohitustiellä koko päiväksi istumaan Ford Transitin kyytiin yhden työmiehen matkaan koko päiväksi. Muistan sen edelleen. Destialla aloitin ensimmäisen kerran vuonna 1999 isäni jalanjäljillä, Mäki-Lohiluoma muistelee.

Kehittyminen on kiinni omasta halusta

15-vuotiaana kesätyöt käsittivät lähinnä ruohon leikkausta. Kun ikää karttui, pääsi Mäki-Lohiluoma ajamaan autolla. Opiskeluaikoinaan hän toimi työnjohdon harjoittelijana.

– Valmistuin vuonna 2009 ja siitä asti olen ollut Destialla töissä erilaisissa rooleissa, Mäki-Lohiluoma summaa.

– Destialla on mielestäni hyvät mahdollisuudet kehittyä ja mennä. Se on todella paljon kiinni siitä omasta halusta. Talo kyllä tarjoaa vaihtelevia tehtäviä. Itsekin olen edennyt. Olen ollut hoitamassa viheralueita, kelikeskusoperaattorina, rakennustyömaalla työnjohtajana ja työmaapäällikkönä. Nyt toimin työpäällikkönä, Mäki-Lohiluoma kertoo.

Aina uutta opittavaa

“Hirveästi on tullut uutta asiaa ja opittavaa. Tuntuu, että paljon on vielä oppimista. Haluan tulla mahdollisimman hyväksi tässä työssä, mitä tällä hetkellä teen.”

Vaihtelevat työtehtävät mahdollistavat myös jatkuvan oppimisen. Mäki-Lohiluoma on toiminut työpäällikkönä nyt noin puolitoista vuotta.

– Hirveästi on tullut uutta asiaa ja opittavaa. Tuntuu, että paljon on vielä oppimista. Haluan tulla mahdollisimman hyväksi tässä työssä, mitä tällä hetkellä teen, Mäki-Lohiluoma painottaa.

– Omassa porukassani on kokeneita sillanrakentajia, joilta imemme koko ajan tietoa. Toivottavasti pystyn antamaan jotain eteenpäinkin, Mäki-Lohiluoma summaa.

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Destian palvelut ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen.
Katso yrityksen tiedot

Lähetä viesti

Saitko hyvää palvelua?
Kerro se meille.

Ilmianna yritys, josta sinulla on hyviä kokemuksia

Kiitos viestistasi!
Palaamme assian mahdollisimman pian.

Tilaa uudet kokemukset sähköpostiisi